Mangler menulinje i Windows Live Mail

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 1 måned siden.
Oprettet af
jytte franck
Abonnent

Jeg har fået ny computer med Windows 7 – tidligere havde jeg Windows XP.

Jeg har Gmail, og mails’ene har jeg fået over i Windows Live Mail. Muligvis har jeg pillet for meget, for jeg har i hvert fald ingen menulinje i mail-programmet. Har googlet lidt og set, at nogle skriver om et ikon til venstre for ikonet med spørgsmåltegn (onlinjehjælpen) øverst til højre (under X for at lukke programmet). Men dette ikon har jeg slet ikke. Hvis jeg trykker Alt, kommer der godt nok bogstaver og tal frem til at vælge, men det er jo ikke menulinjen, men f.eks. J for onlinjehjælpen, 1 for at gemme osv. Det er som om, jeg kun har værktøjslinjen.

Jeg har installeret Windows Live Mail på den gamle computer (med XP) og her er menulinjen godt nok med.

Jeg har også forsøgt at afinstallere Windows Live Mail på den nye computer og læst den ind igen, men det hjælper ikke noget.

Jeg har højreklikket over hele skærmen synes jeg, men det har heller ikke hjulpet noget  😉

Og nu kan jeg altså ikke finde på mere at forsøge med, så jeg håber, der er nogle, der kan hjælpe mig videre.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Hvis du højreklikker på den blå fane i øverste venstre hjørne (se billede) fremkommer 2 linier hvor du så skal fjerne fluebenet ud for linien ‘minimer båndet’ – så skulle båndet gerne komme igen med samme…


    jytte franck
    Abonnent

      Hej.

      Tak for svaret, men det var ikke helt det, jeg mente. Det er den helt gamle traditionelle menulinje, jeg savner – som i vedlagte fil. Nå, jeg kan ikke vedhæfte filer, kan jeg se – kun billeder og det ved jeg ikke, hvordan jeg skal gemme det som.

      Men hvis jeg indlæser Windows Live Mail på min stationære med Windows XP, så kommer den gammeldags menulinje ind – med Filer, Rediger, Vis, Gå, Funktioner, Handlinger og Hjælp. Og det er den, jeg savner. Bl.a. til både at importere adressekartotek og e-mails. Og til indstillinger.


      Marie
      Medlem

        Du mangler åbentbart det lille ikon til venstre for spørgsmålstegnet. I stedet for at trykke alt, så tryk alt + m og se om du ikke der får mulighed for at få menulinjen ind.

        venlig hilsen Marie


        jytte franck
        Abonnent

          Nej, det virkede med Windows XP, men ikke her i Windows 7.

          Der kommer godt nok bogstaver frem, men det er ikke den gammelkendte menulinje. Kun til de funktioner, der er der med startside, mapper, vis og konti.

          Hilsen Jytte

          jan larsen
          jan larsen
          Supporter

            Nu har jeg ikke prøvet windows live mail på xp, men der er jo kommet helt nyt design i 2011 udgaven af wlm og der findes den gode gamle værktøjslinie ikke – den er ‘puttet’ ind i det faneblad jeg beskrev tidligere. Hvis du trykker på den lille pil i højre side af den blå fane for du mulighed for at bruge alle de funktioner som du eftersøger

             

            Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.