Mappen “Kladder”

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  arne svarrer 13 år siden.
Oprettet af
arne svarrer
Medlem

Jeg har fået Windows Live Mail på min nye computer. Jeg har et par gange begyndt på at skrive en mail. Inden den var færdig, måtte jeg afbryde og lukke computeren. Mailen bliver så flyttet til mappen “Kladder”, som den skal. Da jeg så lukker op og vil skrive videre på den mail, der ligger i “Kladder”. Det første ord kan godt skrives, men mellemrumstasten har nu skiftet funktion. Den kan KUN køre ned og fremvise den forrige mail i mappen (jeg kan godt have flere igang samtidig). Den kan ikke lave mellemrum. Når jeg får den tilbage i den “rigtige” mail, har den slettet det ord, som det lykkedes mig at skrive. Det eneste, jeg så kan gøre, er at kopiere teksten til en helt ny mail. Jeg skriver lidt videre, og må igen lukke. Da jeg lukker op igen, er den nye kladde endnu mere utilgængelig. Kort sagt: mappen “Kladder” kan slet ikke bruges! Dens formål må da være, at man kan skrive og afbryde og skrive videre senere?!?? Det har jeg da altid kunnet på Outlook Express.

Er det mit program eller tastatur, der er fejl på, eller er der en fidus, jeg ikke kender?


arne svarrer
Medlem

    Der er ikke rigtig noget jeg – som opfordret – kan tilføje. Mappen “kladder” kan i mit Windows Live Mail-program simpelt hen ikke bruges efter sit formål.

    (I den forbindelse kan man undre sig over, at Windows 7 ikke længere – sådan som XP – har en mulighed for automatisk tilbagemelding til Microsoft, når et program ikke fungerer efter hensigten.)

    Med venlig hilsen,

    Arne Svarrer


    arne svarrer
    Medlem

      Hvor er den knap, der hedder “Abonner på dette spørgsmål” ?  Jeg kan da ikke finde sådan en.

      Arne Svarrer

       

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.