Mapper i Outlook og Gmail

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  kaj-emil 9 måneder, 1 uge siden.
Oprettet af
maler-en
Abonnent

Når jeg modtager en mail f.eks med bestillinger/reservationer m.m. flytter jeg dem over i en mappe, nu har jeg så konstateret at alt indhold i mine mapper er væk, både i Outlook og Gmail, er der nogen der har et godt bud på hvorfor det er sket, eller hvordan jeg måske kan hente/finde dem igen.

Preben.


kaj-emil
Abonnent

  Hej

  Med Globale mail-servere (Webserver) som Gmail og Outlook, gælder det (generelt), at alle dine enheder er synkroniserede med Webserveren.

  Det betyder, at du ved at gå ind på din Webserver, kan se om du har dine mapper, er de ikke her, er de mistet for altid.

  Med mail programmet eM Client (kan hentes i Fordelszonen), har du en ekstra sikkerhed, idet du kan gemme dine mails på harddisken
  I en tidligere tråd har jeg vist hvordan:
  https://forum.komputer.dk/forum/e-mail/emne/g-mail-slettesikkerhed/

  Med venlig hilsen

  Kaj-Emil


  maler-en
  Abonnent

   Hej Kaj-Emil,tak for svar, jeg vil bare lige sige at alle mapperne er der endnu, men de er alle tomme af en eller anden mærkelig grund, jeg har brugt dine links, men der var ikke noget at hente, lidt frustrerende da der lå mange kvitteringer som garantibevis og så videre,  men jeg tror jeg vil prøve at installere det mail program som du nævner så jeg kan lave en backup.

   Med venlig hilsen

   Preben


   kaj-emil
   Abonnent

    Hej Preben

    Det er godt nok ærgerligt, men det kan være, at dine mistede mails ligger i mappen Slettet post? Det afhænger af din opsætning, har du prøvet det?

    Med venlig hilsen

    Kaj-Emil

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg