Microsoft.dk kan ikke løse problemet.

Løst
Dette emne indeholder 9 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Hitmo46 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Hitmo46
Abonnent

Microsoft.dk kan ikke løse mit problem ! er der nogen her der kan ? Jeg har eet bredbånds abonnement. Jeg og min kone har hver to E-mailadresser hos udbyderen på SAMME bredbåndsforbindelse. Vi har nu begge fået WIN7 med Outlook 2007. Problemet er, at jeg får min kones E-mail og hun får mine. Det nærmeste Microsoft.DK kom en løsning var, at oprette  regler, hvor min kones adresser og navn bliver slettet (det samme på hendes PC med mine adresser og navn). Der sker bare det, at min kones E-mail nu havner i MIN “Slettet post” og mine E-mails havner i min kones  “Slettet post” ? så vi skal slette hinandens post på vores PC hver især ? (man kan jo lige åbne den og læse den inden man sletter  :))


Hitmo46
Abonnent

    Jeg skal lige oplyse, at da vi havde XP og Vista kunne vi oprette en regel som sagde “modtag ikke denne mail” og så kunne man skrive adresse eller navn på de mails man ikke ville modtage? DET KAN MAN IKKE I OUTLOOK 2007 ????

    En uacceptabel løsning er selvfølgelig, at min kone sletter sin Outlook 2007 og sletter sine mails hos udbyderen og opretter ny E-mailadresser i f.eks Hotmail. Men alle venner, familie og offentlige ( fagforening, bank, stat og kommune og hvem man ellers har kontakt til) ,  kender jo hendes E-mailadresser, så det er mere end bøvlet at skifte E-mailadresser.

    VH

    Hitmo 


    Anonym

      Hej Hitmo

      Prøv at se Jan Larsen,s svar d.19-5-11 “Flere forskellige mail til samme pc.”

      Mvh

      Klaus

      Løste det svar dit problem ??

      tips
      tips
      Registreret bruger

        Lige et spørgsmål ?????? I har jo oprettet 2 forskellige e-mail adresser

        Har i også oprettet 2 forskellige adgangskoder ???????????????? så at i ikke får det hele blandet sammen.

         

        Af sikkerheds årsager skal man jo ændre adgangskoden med jævne mellemrum.

         

        Så hvis i ellers har oprettet 2 forskellige adgangskoder, ja så burde det hverer en smal sag at undgå sammenblandig af jeres e-mail.

         

        Men i kan også kikke forbi hjemmesiden hos DLG tele og se en brugsanvisning på mange mail programmer og dertilhørende sorteringsregler.

         

             Klik på link direkter til sorteringsregler hos DLG tele.

        http://www.dlg.dk/DLG+Tele/Kundeservice/Kundeservice_Bredbaand/Opret+en+dlg+e-mail.htm           


        Hitmo46
        Abonnent

          To ens svar, dette er slettet.

          VH

          Hitmo


          Hitmo46
          Abonnent

            Hej Klaus, jeg har læst svaret af 19-5-11 og det løser ikke problemet. Min kone og jeg har SAMME bredbåndsforbindelse, samme adgangskode til TDC`s server. Vi har begge WIN7 og Outlook 2007.

             

            Svar til TIPS. Nej vi har samme adgangskode. TDC oplyser, at hvis min kone vil have egen adgangskode, skal hun tegne sit eget bredbåndsabonnement?? Det synes jeg er underligt,  da vores TDC abonnement giver os mulighed for  op til 5 E-mail-adresser ????

            Jeg har opsat regler, præcis som beskrevet i DLG Tele, og alligevel havner min kones mail i min “Slettet Post”  ???

            VH Hitmo

            tips
            tips
            Registreret bruger

                        Der er jo kage i den, og start derfor forfra.

               

              Jeg vil mene at i skal fjerne office og outlook fuldstændigt fra computeren, og dem begge to, jeg tror at der ved en fejl er sat en flueben et forkert sted, eller noget andet som kan hverer vanskeligt at finde årsagen til.

               

              Og så lave en spritny installation med offices og som det første, sørg for at installerer service pakken til offices, og jeg tror at i skal springe direkte til service pakke 3, men læs grundig på hjemmesiden hos microsoft om i kan springe de tidliger services pakker over, og efterfølgende installerer de resterende opdateringer.

               

              Den brugsanvisning om sorteringsregler som ligger hos DLG, ja efter min mening burde det virke korrekt, jeg har prøvet at lave sorteringsregler i Windows XP med outlook express og det virkede perfekt.

               

               


              Hitmo46
              Abonnent

                Hej TIPS,

                Jeg har tre gang prøvet at slette det hele og starte forfra, dog servicepakke fra starten og derefter opdateringer. Jeg har tre gange slettet Outlook 2007 og startet HELT forfra og fulgt  DLG`s vejledning MEGET NØJE til punkt og prikke, slutresultatet er det samme , jeg får min kones post i min “Slettet Post” og hun min post i sin “Slettet Post”. Microsoft.DK har givet op for problemet.

                Da vi havde XP og Vista kunne jeg oprette en regel på begge PCer som sagde ” Modtag IKKE denne post ” og så skulle jeg lave denne regel for hver adresse og navn, og det virkede perfekt. Men DENNE regel findes IKKE i Outlook 2007, og både Microsoft.DK og jeg mene,r at her ligger fejlen. INGEN ægtepar med WIN7 og Outlook 2007 kan skille deres post ad, det er en konstruktionsfejl fra Microfoft.

                Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan andre ægtepar med TCD bredbånd og WIN7 løser dette problem ?? 

                tips
                tips
                Registreret bruger

                         Så er der vel ikke andet og gøre end og skrotte programmet, og feks. installerer den gratis program fra Microsoft, = live mail 2011  og har i hørt om der er samme fejl ved den ?????? jeg ved ikke noget i den retning.

                   

                  Der findes jo andre selskaber hvor at hver e-mail adresse kobles sammen med selvstændig adgangskode og det kan jo også løse problemet.

                   

                   

                   

                   


                  Hitmo46
                  Abonnent

                    Som jeg ser det, er det  WIN7 som er fejlkonstrueret ? Ligegyldigt hvilken mailprogram du har er problemet sålænge BEGGE PCer kører med WIN7 og Outlook ? og mailen kommer fra samme udbyder? Jeg ved jeg kan løse problemet med at min kone sletter sine E-mails adresser hos vores udbyder TDC, og at hun f.eks. opretter en Hotmail  E-mailadresse ? så kommer mailene IKKE fra samme server og vil derfor ikke komme til mit mailprogram på min PC Laughing men det er jo helt hen i vejret at man skal skifte e-mailadresse fordi man får et nyt Micresoft styresystem. Iøvrigt synes jeg at kvaliteten af WIN7 er STÆRKT overdrevet, det er ikke blevet enklere som beskrevet o KFA, men mere bøvlet med flere klik og gode funktioner er væk ? F.eks kan du ikke mere åbne flere mapper på skriveborder med dobbeltklik ? nu skal du først over Start ?? usmart ? og i billeder kan du ikke mere bare flytte rundt på billederne ? nu SKAL du bruge een af de faste sorteringsforslag oppe i højre hjørne ?? ikke brugervenligt ? lad os håbe det bliver bedre i WIN8  🙂 VH Hitmo

                    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.