min inbakke i outlook express er korupt

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 8 år, 1 måned siden.
Oprettet af
frede.13
Abonnent

Min inbakke i outlook expresskommer med en fejl der hedder 0x800c0133 og jeg har været inde i googel for og finde ud af hvad det betød og har fundet en forklaring som følger.

1 Åbn Outlook Express.

2 Klik på “Local Folders” i navigation.

3 Vælg den og navngive det som TEMP.

4 Hvis du ikke kan flytte alle dine e-mails til TEMP.

5 Klik på menulinjen, og klik Værktøj og Valg og derefter Vedligeholdelse, vælg Lagringsmappe og huske Indbakke.

6 Luk Outlook Express.

7 Klik på denne computer til placering er trin 5 og slette filen inbox.dbx.

8 Åbn Outlook Express, skal mappen indbakke genskabes automatisk.

9 Endelig bør du flytte dine e-mails fra TEMP til indbakke.

Nr 1 har jeg klaret

Nr 2 har jeg klaret

Nr 3 har jeg også klaret

Nr 4 ved jeg ikke rigtigt hvad betyder men jeg har flyttet dem jeg vil gemme ellers plejer jeg og flytte de fleste til nogle mapper på en anden disk så jeg tror den også er klaret

Nr 5 varede det lidt før jeg fandt ud af at jeg skulde ind i vedligeholdelse da googel oversætelsen ikke altid er til at forstå og så Lagringsmappe og huske indbakke det sidste ved jeg ikke rigtigt hvad betyder for når man kommer ind så står der allerede en adresse hvor man kan skifte eller ok eller anulere.

Nr 6 er jo nemt nok.

Nr 7 er også lidt trikky  men jeg går ud fra at trin 5 er administrator men jeg ved ikke hvor henne jeg skall kunde slette filen inbox.dbx.

Nr 8 og åbn Outlook Express er ledt nok men det der skal mappen indbakke genskabes automatisk ved jeg ikke om den kommer med det af sig selv eller om jeg skal gøre nogetfor at der sker noget.

Nr 9 jeg regner med at flytte dem over i en af de mapper jeg har på en af disken.

For siden den fejl opstod har jeg ikke kunnet hente mails og jeg har også prøvet med Windows eget reperationsprogram som retter fejl og da Outlook Express er en intregeret del af Windows skulde man jo synes at den klarede problemmet men nej den er der stadigvæk og jeg var trætt af og formatere den og siden jeg hentede den beskrivelse hedder http://www.wikihow.com/Fix-Error-0x800c0133-in-Outlook.

Mvh.

Frede Rasmussen

Tao
Tao
Supporter

    Hej Frede Rasmussen,

    Vil du vedhæfte et billede af fejlmeddelelsen? 

    Specificer endvidere hvilket operativsystem, du anvender. Outlook Express er nemlig en del af Windows XP, men du har sendt et link til en vejledning med Windows 7 og Microsoft Office Outlook 2007. 


    frede.13
    Abonnent

      Det er på en windows xp jeg bruger windows 7 når jeg er herinde og som sagt så er det indbakken i windows xp og den skrivernår jeg forsøger og hente mails at outlook express kunne ikke sende kvittiringen og så har jeg en imap mappe og den skrev forbindelsen til serveren kunne ikke oprettes og vedhæfte et billede er lidt vanskeligt da det ikke er xpen jeg bruger herinde men den kører som om den henter mailene men der kommer ingen istedet kommer der en fejlmedelelse der hedder 0x800C0133 og hvordan man så slipper af med den har jeg søgt på google men det er ikke altid at oversættelsen er lige nemt og forstå.

       

      Mvh.

      Frede Rasmussen

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.