[email protected]

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 12 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
oleskov
Medlem

Jeg bruger Windows XP og Outlook Express

Når jeg starter Outlook Express popper der en meddelelse fra Outlook Express op der siger “Serveren har afbrudt forbindelsen —-” jeg modtager dog indkomne post og kan arbejde og sende mail – hvad skyldes det / hvordan rettes det ??

Når jeg modtager mail er ca 80 % af mailene der 2 gange med enslydende tekst – hvad skyldes det / hvordan rettes det ??

Mail (nyhedsbreve ) med afsendersdressen —.nu og —.com kommer direkte ind i “Slettet post” – hvad skyldes det / hvordan kan det rettes ??

TAK – med venlig hilsen Ole Skov

 

 

 

tips
tips
Registreret bruger

               Der er rod i outlook express, lidt vanskeligt at hjælpe med det.

     

    Mulighed nr. 1 er jo at du sletter harddisken og laver en ny installation med Windows XP.

     

    Mulighed nr. 2 ja du går ind på hjemmesiden hos Microsoft.dk og henter gratis programmet til XP, ja at du henter programmet live mail 2011 til XP og når at du installerer live mail importerer den alle mail og feks adressekartotek automatisk.

     

    Og så kan du bruge live mail i stedet for outlook, og live mail kan mere end outlook express.

     

     

    Hm, der er åbenlyst problemer i kommunikationen med serveren – det kan ligge flere forskellige steder. Mon der er korte udfald i din internetforbindelse, eventuelt kun i udadgående retning?

    De dobbelte emails har med dette at gøre. Det ser ud som om serveren ikke får bekræftelse på, at du har modtaget mails, og derfor sender dem igen.

    Jeg tror ikke umiddelbart, det har med din Windows-installation at gøre, det er enten Outlook Express eller internetforbindelsen, det er galt med. Sorteringen af visse e-mails må ligge i et filter i Outlook Express, eller i et vildfarent program til at slette spam, der er sat til at slette alle med disse afsendere.

    Du kunne prøvekøre Thunderbird som et alternativ, og se om det opfører sig ordentligt. Det fungerer stort set som Outlook Express, er gratis, men i modsætning til OE bliver det stadig udviklet og opdateret. Kan hentes her:

    http://www.mozilla.org/da/thunderbird/

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.