Oprettelse af gmail

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 11 år, 12 måneder siden.
Oprettet af
[email protected]
Abonnent

Jeg har Windows 7 Premium, 64-bit tillige med Live mail.

Hvorfor kan jeg ikke installere gmail, den bliver ved med at vende tilbage til trin 1, når jeg trykker på  “Næste”. Har prøvet ca. 10 gange eller mere.

Kan gmail ikke fungere med 64 bit??

 

 

 

 

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Der er noget der ikke stemmer her – Gmail skal ikke installeres, men kører udelukkende som en hjemmeside, altså online uden nogen installation og Gmail er fløjtende ligeglad med om du kører 32- eller 64-bit.

    Det må nok være oprettelse af en mailkonto du mener, og her må du prøve at beskrive hvad der sker når du bliver sendt tilbage til trin 1 – det er typisk fordi du mangler at udfylde et felt eller måske skriver forkert ved den forvrængede kode nederst – muligvis får du en besked eller en markering af hvor det går galt.

    Hvis du har mulighed for at tage et skærmskud når bliver sendt retur vil det hjælpe noget på opklaringen…

    Hermed det skærmbillede der fremkommer hver gang jeg trykker på knappen “Næste” i stedet for at fortsætte til trin 2.

    Venligst linde

    Hermed et skærmskud af min indtastning når jeg tilmelder mig gmail.

    Jeg fortsætter ikke til trin nr 2 når jeg trykker på “Næste” knappen, men spørges igen om mit kodeord og får en ny forvrænget opgave,som jeg skal gengive. Resten står godt nok i den dialogboks, som fremkommer.

    Jeg har indtastet det samme mindst en 15-20 gang efterhånden og jeg har også prøvet på en anden komputer, men med det samme resultat. Hvad gør jeg forkert??

    På forhånd tak og tak for det første svar.

    Mvh

    linde

    NB: Jeg sender et skærmskud af den dialogboks der fremkommer separat i den næste mail, fordi jeg ikke er sikker på, at jeg kan sende begge skærmskud i den samme mail, den har navnet skærmbillede2.

    Jeg har lige set, at der i Skærmbillede nr 2 mangler en angivelse af mit køn, det er ikke der det ligger, de andre har været udfyldt korrekt.

    Sådan kan livet jo være en gang imellem.

    jan larsen
    jan larsen
    Supporter

      Jamen i første billede skal du angive et brugernavn som skal være på mindst 6 karakterer, som det er skrevet med rødt under linien og dit er jo kun på 4 så vidt jeg kan tælle – jeg vil mene at fejlen ligger der… og så skal du altså også udfylde linien med ‘køn’ – du kan tydeligt se hvor det går galt fordi du returneres med røde kanter omkring de indtastninger der er mangelfulde

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.