Outlook til gmail

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
mbwi
Abonnent

hej

jeg har både outlook og gmail som mail og jeg vil gerne have min outlook til at sende mailne vider til gmail men jeg ved ikke hvordan jeg skal gører og hvad jeg skal skrive hvor håber i kan hjælpe mig

 

hilsen morten

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Hos de fleste udbydere kan man få adgang til et kontrolpanel via udbyderens hjemmeside og der opsætte en regel om fast videresendelse af mails – du må nok en tur omkring betingelserne der er udleveret af din udbyder for at få den korrekte fremgangsmåde, der kan variere en del.

    Alternativt er det muligt at oprette en regel på mails fra specifikke afsendere ved at højreklikke på en aktuel mail og vælge ‘opret regel’, men det er noget bøvlet og kræver at man bruger en Exhange konto.

    Det er et relativt indviklet emne og jeg vil anbefale dig at bruge hjælpfunktionen i outlook og søge på ‘videresend’ – der er det beskrevet meget bedre end jeg kan gøre på disse få linier.

    Den første løsning bruger jeg selv og det fungerer fint og ligetil, men jeg er også så heldig at have mit eget domæne og har derfor fuld kontrol over mine mailkonti.


    dkdahnen
    Abonnent

      hej Morten

      Du kan også få gmail til at hente din pop3 mail ind i gmail. Og så lade din outlook hente mail fra gmail det benytter jeg selv. der er en meget god vejledning inde igmail.

      Overvej lige hvordan skal det fungere ? Hvor læser jeg mail og hvor sidder jeg og skriver mail. Du kan få det fuldstændig som du gerne vil have det.

       

      mvh

      Knud

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.