Overføre mails mellem to PC´ere inkl. mapper

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Tips3 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
Flemming Sonnesen
Medlem

Hej

Jeg bruger både en stationær og bærbar PC. Det ville være optimalt, hvis der er en forholdsvis enkel måde, hvorpå jeg kan overføre mails (inkl. mapper og undermapper) mellem de to PC´ere, således at jeg kan arbejde på den ene PC´er og arkivere i mapper, slette m.v. – og så efterfølgende synkronisere med den anden PC´er, så jeg kan fortsætte arbejdet her.

Jeg har forsøgt mig med en løsning fra Sandberg der hedder USB to USB Share Link, men det kunne kun tilbyde delvis løsning idet opdeling af mapper m.v. ikke blev overført.

Jeg håber der er nogen der kan komme med en super løsning.

mvh Flemming Sonnesen

Opdatering 08.09.2011 – glemte lige at skrive at jeg bruger outlook og vil helst fortsætte med dette. Så idden med gmail er selvfølgelig en mulighed – men ikke det jeg lige vil foretrække

 

 


Tips3
Medlem

             Måske at du skal anvende gmail fra google.

    Og ja så vil 2 computer som er tilsluttet samme gmail server, jo fuldstændigt synkroniserer, således at alle mail er ligedan i begge computer modeller.

    I den system med IMAP indstildning.

    Måske kun at det er den mail program fra microsoft der virker med den der gmail = live mail 2011

    Og Google siger at den er gratis……………………………………….

     

     


    Tips3
    Medlem

                    Du spare tid og ingen bøvl med det.

      Jeg har jo 2 computer med Live Mail 2011, og de er jo synkroniceret med hinanden i gmail, og så er alle mail jo fuldstændig ligedan hele tiden.

      Og du kan jo også have 2 konti på en gang, hvis at du modtager en mail fra din anden konti feks hansen¤dlgmail.dk, ja så højreklikke på mail og flytte til en mappe i gmail og ja når at den så ligger der vil den blive synkroniceret super let til begge computermoddeller, ja bare at du aktiverer send/modtage så synkronicerere de i løbet af ingen tid så alle mail er ens i begge computer.

       

      Kun et ekstra arbejde til dig, du skal slette samme mail 2 gange.

       

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.