Print af email

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
perskib
Abonnent

Jeg har fået problemer med at printe e-mail fra Gmail.

Jeg kører xp og kan uden problemer printe fra hjemmesider, men når jeg printer fra gmail kommer der en masse volapyk ud med mange specialtegn.

Den er sikkert sat forkert op men hvor?

 

Med venlig hilsen

 

Per

Først vil jeg høre, om du bruger den indbyggede Print-funktion i Gmail? Den viser siden på en enklere måde, så den står bedre på printeren.

Har du mulighed for at scanne et eksempel og vedhæfte sagen, så jeg kan se mere præcist, hvad der går galt i udskriften?


perskib
Abonnent

    Tak for det foreløbige svar. Ja jeg benytter Gmails indbyggede printfunktion. Den anden virker slet ikke! Jeg har vedlagt en scannet gmail. Foruden specialtegnene har den også større mellemrum i teksten – se øverst.

    Som sagt kan jeg godt printe fra nettet uden problemer så det må være noget med Gmail opsætning eller kompabilitetsproblemer

    Jeg har hentet sidste nye driver fra HP men uden at det ændrede på billedet.

    mvh

    Per


    perskib
    Abonnent

      Kære Henrik Ræder Clausen,

       

      Du var så venlig at svare på mit første indlæg og bad om yderligere oplysninger.

      som jeg har sendt – se ovenfor.

      Jeg vil være meget taknemmelig hvis du kan svare – forhåbentlig positivt.

      Med venlig hilsen

      Per

      Beklager forsinkelsen, jeg er kommet til at overse beskeden om at der var nyt indlæg i sagen.

      Jeg går ud fra at udskriftssiden fra Gmail vises rigtigt på skærmen?

      Umiddelbart tror jeg, at problemet ligger i printeren snarere end i Gmail – men at den skrifttype, Gmail viser udskriftsiden i, udløser problemet. Hvis printeren ikke har den skrifttype, kan den vælge at indsætte en anden – og indimellem vælger den forkert. Det kan formodentlig justeres under “Skriftype substitution” i printerdriveren.

      Alternativt er det også muligt, at printerdriveren kan sættes til at udskrive tekst som grafik. Det vil flytte arbejdet med at rendere bogstaverne korrekt tilbage til Windows, og løse problemet.

      Har du prøvet at kopiere teksten over i et tekstehandlingsprogram for at se, hvordan det går derfra?

      Du må gerne oplyse din præcise drivermodel og vedlægge et skærmskud eller to fra printerindstillingerne, så vi kan indkredse problemet nærmere.

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.