Problem ikke løst

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
8748745072
Abonnent

Jeg angav i går et sp. omkr. vedhæftede filer. Problemet eksisterer stadig. Jeg suppl. lige. Jeg kan ikke sende en mail med en vedhæftet fil jpeg-fil fra min msk 1 som kører Outlook 2010 til min msk 2 som kører Windows Mail. Sender jeg den derimod til msk 2 er det OK hvis jeg  skifter til Outlook 2010. Det der fik mig til at skrive var fordi jeg ikke kunne videresende xls – filer på ca 100 kB. Jeg har prøvet at fjerne flueben i sikkerhed : “Tillad ikke at vedhæftede filer der muligvis indeholder virus gemmes el. åbnes”. Når jeg starter msk. 2 fremkommer en boks om at et progr. på msk kræver Java Enviroment, men jeg har opdateret mit Java mange gange??  Ja lidt problemer i øjeblikket. Har abn. på Norton Sikkerhed.

Venlig hilsen

Ole

Jeg har lige fulgt op på spørgsmålet om e-mail i den oprindelige tråd. Vi kan ikke altid svare samme dag, da vi har mange spørgsmål at håndtere – det er beklageligt, men vi er underlagt visse tidsmæssige begrænsninger. Den sag vil jeg fortsat se på i den oprindelige debattråd.

Ang. Java vil jeg helst have dig til at starte en ny tråd om netop det emne, med flere detaljer om problemet. Vedlæg gerne et skærmskud eller to, herunder med informationer fra denne Java testside:

http://www.java.com/en/download/testjava.jsp

Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.