RSS-feeds

Ikke løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 8 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
kiljung694020
Abonnent

HVer gang jeg starter Win Live Mail dukker der et vindue op med følgende tekst:          “RSS-feeds er ikke initialiseret og kunne ikke opdateres”    Klikker jeg OK til det kan jedg komme videre.   Hvad er RSS feeds og kan jeg hente applikatonen et eller andet sted, så jeg undgår dette iriterende vindue ??

På forhånd tak.

Vh F.L.

Tao
Tao
Supporter

    Hej,

    Luk alle programmet på din PC og tryk på Windowstasten og R samtidigt for at åbne Kør. I feltet skal du skrive: control.exe inetcpl.cpl,,3 og trykke på Enter. Dette åbner Egenskaber for Internet. Tryk nu på Indstillinger under Feeds og Web Slices. Fjern hakket fra Kontroller feeds og Web Slices for opdateringer automatisk. Tryk på OK og OK for at lukke begge bokse. 

    Dette burde løse problemet. Held og lykke!


    kiljung694020
    Abonnent

      Desværre Tao, den gik ikke, har du evt. en anden tilgang til problemet ? Mens jeg er på har jeg lige nu konstateret at mit PC ur er foran med ca. 6 min. Kan det være det indbyggede batteri der er årsagen og i givet fald hvordan skifter jeg det ??

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej igen

        Forsøg at fjerne dine RSS-feeds direkte fra Windows Live Mail. Åbn programmet og tryk på Feeds nederst til venstre. Slet dernæst de feeds, der fremgår af listen. Nu burde du ikke længere modtage fejlmeddelelsen.


        kiljung694020
        Abonnent

          Hej Tao,  Det er kun poå Facebook problemet opstår. Et vindue åbner med meddelesen: Der er opstået en scriptfejl. og derefter: flere 0`er  og så: http://komputer.dk/forum/hjaelp-til-windows-og-programmer/e-mail/rss-feeds-1   Der var ikke noget under feeds i  “win live mail. så ikke noget at slette her. På forhånd Tak.  Vh  Finn Ljung

          Tao
          Tao
          Supporter

            Hej Finn,

            Vil du ikke sende et billede af fejlmeddelelsen?

            Prøv endvidere at vælge Microsofts fejlfinding af scriptfejl her og se om ikke det løser problemet: https://support.microsoft.com/da-dk/kb/308260


            kiljung694020
            Abonnent

              Hej Tao.  Har gjort som du skrev og der var ganske rigtigt markering i deaktiver scripotfejl. Markeringerne er fjernet. Den ene var scriptfejl i  IE og ved den anden stod der: “anden”  begge flueben er fjernet.  Det hele uden held.

              Billede vedhæftet    Vh Finn Ljung

              Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.