RSS-feeds

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Komputer for alle: Redaktionen Komputer for alle: Redaktionen 14 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
Renault
Medlem

Jeg er begyndt at læse nyheder og følge med i blogs på internettet via RSS-feeds. Det er smart, fordi jeg slipper for at tjekke en masse forskellige websider hver dag og undgår at skulle bane mig vej gennem en masse irriterende reklamer på avisernes hjemmesider. Jeg bruger RSS-læseren i Internet Explorer, men savner at kunne få adgang til mine feeds, når jeg fx er på arbejde eller ude at rejse. Jeg kan ikke finde en indstilling, der giver mig mulighed for det. Ved I, om det kan lade sig gøre?

RSS-læseren i Internet Explorer gemmer feeds, du abonnerer på, i en særlig liste. Andre programmer, der indeholder en RSS-læser, kan så trække på den liste. På den måde kan du synkronisere dine feeds lokalt på pc’en, men ikke få adgang til dem udefra.

Et godt alternativ kan være Google Læser, som gemmer dine feeds på søgemaskinens egen server, så du kan nå dem via Googles hjemmeside eller Google Toolbar. Læseren er gratis, og du skal bare oprette en konto hos Google for at komme i gang. Tag en rundtur i Google Læser, og tilmeld dig på http://www.google.com/intl/da/googlereader/tour.html

Husk forresten at du også kan læse RSS-feeds fra Komputer for alle:

http://www.komputer.dk/taxonomy/term/1/1/feed (test)

og

http://www.komputer.dk/taxonomy/term/2/1/feed (nyheder)

Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.