Send emal til flere personer

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 11 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
Poul Erik
Medlem

Jeg har et problem når jeg sender emal til flere kontaktpersoner på en gang. Den sender dem ikke hvordan skal jeg gører det jeg gør det nok forkert.Kan du ikke beskrive det

                                      Mvh. Poul Erik Nielsen.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Det er vigtigt at mailadresserne er adskilt af et ; og et mellemrum.

    eks.: [email protected]; [email protected]; [email protected]; osv…

    For mere udførlig vejledning må du lige hoste op med hvilket mailprogram du anvender og gerne hvordan du bærer dig ad når det ikke lykkes.


    Poul Erik
    Medlem

      Til Jan Larsen ! Det virker ikke, jeg får emailadressen op i feltet, så kommer det tegn ; selv, så trykker jeg på mellemrumtasten, videre til næste. men skal jeg trykke det tegn når det er der, det har jeg også prøvet. har også prøvet at slette det og lavet et nyt, derefter mellemrum. men nej mit mailprogram er Windows Live Mail Venlig hilsen Poul Erik

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Når nu det er wlm du bruger er det jo egentligt ret let at omgå for meget tastearbejde, forudsat du altså bruger mailadresser der ligger i dine kontaktpersoner (og mailadresserne i øvrigt er skrevet rigtigt).

        Når du har valgt at oprette en ny mail skal du trykke på ‘tilføj’ lige ved siden af ‘kontroller navne’ – der er et fedt grønt kryds på. Nu fremkommer så et vindue med en liste over dine kontakter og så er det bare at dobbeltklikke på alle de kontakter du vil sende til og trykke på ‘OK’ til sidst – så ‘ryger’ hele dynen op i ‘til…’ linien og du er nu klar til at skrive og sende til dem du har valgt.

         


        Anonym

          Hej

          Jeg bruger linien cc. el bcc når jeg skal sende til flere i windows mail ,skal man ikke det i w live mail.

          mvh

          klaus

          jan larsen
          jan larsen
          Supporter

            Ikke nødvendigvis – disse linier findes i alle mailprogrammer og er derfor ikke specielle for wlm.

            Linien cc bruges når man vil sende en mail til én bestemt person som angivet i linien ‘til…’ og samtidig vil sende en kopi til andre personer som man så angiver i linien ‘cc’ (der egentlig er en reminisens fra gamle – cc betyder carbon copy og kan oversættes som ‘gennemslagskopi’ men i daglig tale bare betyder ‘kopi til’)

            Funktionen er beregnet til at sende kopier af en mail til andre personer som slags oplysning om at man har sendt en mail til personen i ‘til…’ linien, men som ikke er beregnet til yderlige handling (besvarelse ect.) for de personer der står opført i cc linien.

            Linien bcc (blind carbon copy) har samme funktion som cc med den forskel at personen der står opført i linien ‘til..’ IKKE kan se at der er sendt kopier af mailen til andre, hvilket selvfølgelig kan være relevant i visse tilfælde..

            Som udgangspunkt bør linien ‘til…’ bruges hvis man vil sende mails til flere adresser som alle har lige stor relevans for indholdet af mailen.


            Anonym

              Hej Jan

              Tak for dit meget uddybende svar.Jeg kan ikke aktiver “bedste svar” punktet er ikke synlig iøjeblikket.

              mvh

              klaus

              Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.