Sende billeder i Windows Live mail

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  michaelorlien 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
tage andersen 7d724539
Abonnent

Hej

Jeg er helt med på at jeg kan sende billeder i mailen som vedhæftet fil men det vil jo ikke være særlig mange, når billederne er i en størrelse på ca 6 mb, for filstørrelsen bliver jo ikke sat ned på denne måde.

Hilsen Tage

Tage Andersen


michaelorlien
Abonnent

    Du kan vælge dit billede først, højreklik og Send til postmodtager. Her får du valget af størrelsen evt. fuld størrelse. Et billede på 2 MB fylder så kun 230 Kb.

    Hilsen

    Orlien

    tak for svaret

    Hvis jeg højreklikker på de billedfiler som skal sendes får jeg godt nok muligheden for at nedsætte filstørrelsen og sende til postmodtager som jeg altid har gjort i windows liwe mail 2010 men i version 2011 tager SkyDrive automatisk over så billederne bliver lagt på nettet. Det giver problemer for nogen at åbne billederne og få dem ud af mailen.Kan man på nogen måde slippe af med SkyDrive?

    Hilsen Tage

    Tao
    Tao
    Supporter

      Microsoft har længe haft et loft på 10 MB for vehæftede filer. Dette loft har de hævet enormt vha. Windows Live Skydrive, hvor Windows Live Mail automatisk uploader billederne til skyen, hvor den så laver et fotoalbum, folk kan kigge med i.

      Hvis man ikke er tilfreds med denne løsning, er den eneste anden mulighed at Formindske billedfilerne. Desværre.

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.