Serverfejl

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
Jørgen Jørgensen
Medlem

Når jeg forsøger at sende en mail, ligemeget til hvem, får jeg følgende fejl,: Meddelelsen kunne ikke sendes fordi en af modtagerne blev afvist af serveren. den afviste e-mail-adresse var [email protected]´. konto:´mailkorupantennelaug.dk´. server:´ asmtp.korupantennelaug.dk´. Protokol: SMTP.2525, sikker(SSD): nej, Serverfejl 554 Fejlnummer 0x800ccc79. hvad kan der være i vejen.

NB. Geg bruger XP Pro og Outlockl expres

Du har sikkert en mail liggende i udbakken, som fejler igen og igen, sikkert på grund af en obskur stavefejl i adressen. Prøv at kigge der, og rette/slette den gamle mail.

Hej Henrik.

Udbakken er tom, det er den altid, så det kan ikke være det.

M.v.h

Jørgen Peter

Kære venner.

Er der ikke nogen som kan hjælpe mig, det er mulig det er mig der er dum, men ndet er altså et problem for mig.

Mange hilsener

Jørgen Peter

Jeg har overvejet sagen igen, og vil tro at problemet ligger i den måde, postprogrammet taler med den udadgående server (SMTP). Det er et følsomt felt, da forkert konfigurerede postservere kan misbruges af spammere, og derfor er det vigtigt at have alt korrekt sat op.

Specielt er internetudbyderne ikke meget for at folk ‘udefra’ bruger deres SMTP-servere, de blokerer ofte for det. Som hovedregel bør man bruge den server, der tilbydes af ens internetudbyder.

Derfor vil jeg foreslå dig at finde de indstillinger, der tilbydes af din internetudbyder, og rette kontoinstillingerne i Outlook Express til at matche dem.

Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.