Søger efter mail

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
nielsmj
Medlem

Jeg har Windows Live Mail og får beskeden på nederste linie når jeg åbner for mail boxen Søger efter mail og derefter besked om antal, dagligt får jeg besked på at der er op til 19 mail men hvor der ingen er. Jeg har søgt på Webmail hvor der kan være 3 til 6 Spam ellers intet. Hvor kommer den oplysning fra?

Et skærmskud kan måske bedre anskuligøre hvad jeg mener, her er 5 mail vist men kun 1 mail er i boxen?

Med venlig hilsen

Niels

Mon dit postsystem er sat til ikke at slette hentede meddelser?


nielsmj
Medlem

    Hvordan kan jeg finde ud af det?

    Med venlig hilsen 

    Niels

    tips
    tips
    Registreret bruger

                       Op i venstre hjørne og klikke rullegardin ned og klik på e-mail konti og derefter klikker du på alle dine mail konto en for en.

       

      Og på sidste faneblad står der avanceret, og forneden står der gem en kopi på server og der skal du fjerne den flueben som er problemet, så vil mail programmet stoppe med at gemme en kopi på serveren.

       

       


      nielsmj
      Medlem

        Hej Tips

        Taler vi om Windows Live Mail, i så fald forstår jeg ikke hvad du mener med rullegardin og så videre. Jeg kom i tanke om at jeg har Gmail lagt ind på Live Mail, kan det komme der fra?

        Hilsen 

        Niels

        tips
        tips
        Registreret bruger

                     Ja jeg taler om Windows live mail.

           

          Det ser ud til at du både har en Gmail konto og en anden konto, ja på vedhæftet skærmskud ser det ud til 2 konti.

           

          Omkring Gmail kan du nok ikke fjerne flueben ud for gem en kopi på server, men afhængi af hvilken opsætning du har lavet på Gmail. Men på den konto som du måske har hos din bredbåndsleverandør, den kan du fjerne den flueben ud for = gem en kopi på serveren.

           

          Du skal ind i den opsætning hvor at du feks skriver alt det med pop3 og smtp og imap, og du skal ind i opsætningen som beskrevet i første hilsen, og klik på fanebladet = avanceret

           

          Du skal jo gå op i øverste venstre hjørne og klikke rullegardinet ned, og den forstår du så ikke lige, klik oversigten ned over mulighederne.

           

          Når du køre musemarkøren op og klikker på noget, så kommer der en lang skilt ned med mange muligheder, det er normalt at man kalder den for en rullegardin.

           

           


          nielsmj
          Medlem

            Hej Tips, mange tak for hjælpen!

            Venlig hilsen 

            Niels

            Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.