spam i hotmail

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  bent09 4 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
bent09
Abonnent

Hej. Min kone har en hotmail adresse. Nu er hun pludselig begyndt at få en masse mærkelige mails såsom tilbud om sex med russiske piger, hun har vundet en masse  bitcoins, bliver tilbudt et job i USA osv. Den sidst er en der har set hende på facebook og gerne vil være girlfriend med hende (min kone er 71 år og IKKE på facebook.) Jeg går hver gang ind og blokerer afsenderen, med der kommer straks nye. Jeg har scannet flere gange for malware men den finder ikke noget. Er der andet at gøre end at skifte e-mail adresse? Hilsen Bent

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Bent

    Beklager det sene svar, jeg havde overset dit spørgsmål

    Din kones e-post adresse er på en eller anden måde havnet på de lister, spammere sælger til hinanden. De sender så store mængder post, at de ikke interesserer sig for at finde ud af, om deres modtagere er i målgrupperne for deres svindel. Derfor de mange meningsløse breve.

    Nu skriver du kun om adressen, ikke om hvilket postprogram, I bruger? Moderne postprogrammer har udmærkede spamfiltre, og hvis I læser posten online, vil uønsket post også blive sorteret fra:

    https://outlook.live.com/mail/0/junkemail

    Men hvis postprogrammet henter rub og stub uden at filtrere det, vil den uønskede post blive blandet tilbage til den brugbare. Så jeg tror, at det kan løses i postprogrammet.

    At få en anden adresse med et effektivt spamfilter er bestemt en mulighed. Jeg bruger selv Gmail, og har rigtig gode erfaringer med det indbyggede spamfilter.


    bent09
    Abonnent

      Tak for dit svar.

      Jeg gik hver gang ind og markerede de nye mail som uønsket post, men der blev bare ved med at komme nye.

      For en uge siden har jeg lukket hendes hotmail-adresse og oprettet en ny i Gmail, som jeg også selv bruger, og som du også foreslår og siden har der været ro for spammail.

      hilsen Bent

       

       

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.