Spamfighter

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Leif Jonasson Leif Jonasson 12 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
ruth h.
Abonnent

Min spamfighter kom med en meddelse om at der var et program den var i konflikt med. Fjernede de sidst install programmer. og spamfighter også, men nu kan jeg ikke få lov at install programmet igen, den fortæller at der er en rest af den gamle program tilbage som den ikke kan fjerne. har kørt “søg” for at finde hvor det ligger, det er i windowsmappen. Jeg har renset pc. med det nye rense program og CCleaner, men får stadig en fjelmeddelse.

—————————————-

Unable to remove old version of SPAMfighter.

Jeg får meddelsen: Error:Installationskilden for dette produkt er ikke tilgængelig. Krontoller, om du kan få adgang til den.

Setup cannot continue.

——————————————–

Disse 3 linier kommer hele tiden frem når jeg forsøger at snstall. programmet. Kan ikke finde en stump mere på min pc. hvor navet SPAMfighter fremgår. Den blev desuden afinstall. med sit eget uinstall. link.

Leif Jonasson
Leif Jonasson
Supporter

    Hej Ruth,

    den mest sandsynlige årsag til dit problem er, at der stadig i pc’ens registreringsdatabase findes henvisninger til Spamfighter. Det burde ikke ske, hvis man afinstallerer med programmets egen “Uninstall”-funktion, men ser ud til alligevel at være tilfældet.

    Man kan redigere i registreringsdatabasen, men selv en lille fejltagelse her kan spå din pc helt og aldeles ud, så det er ikke noget vi anbefaler, medmindre man er meget rutineret bruger. Men til en start: Har du også brugt den funktion i Ccleaner, der renser registreringsdatabasen (Fanebladet til venstre hedder Register)?

    Hvis det allerede har prøvet den løsning, så vil jeg ellers anbefale dig at få hjælp direkte fra Spamfighter, for de må have kendskab til, hvor oplysningerne om deres produkt skjuler sig på din pc.


    ruth h.
    Abonnent

      Jeg har nu ventet længe på svar fra Spamfighter om problemet, men aldrig hørt noget. Jeg har sat pc til “vis alle filer” så kommer Spamfigther Client frem i “tilføj og fjern” men kan ikke fjernes, der er ingen “knap til fjern. Det kan være denne link der spære for ny install. Men hvordan fjerner jeg den ?

       

      Leif Jonasson
      Leif Jonasson
      Supporter

        Hej,

        der findes forskellige muligheder for at afinstallere mere grundigt, hvis Windows har forsømt at fjerne det hele. Her er et program, der koster penge – der er en gratis demoversion, men jeg er ikke sikker på, at den løser dit problem.

        http://www.perfectuninstaller.net/

        Dette her er gratis, men særdeles langhåret. Det kræver gode pc- og engelskkundskaber.

        http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/Brute-Force-Uninstaller.shtml

        Og så er der et gratis program her, du evt. kan bruge

        http://www.freeuninstalltool.com/

        Jeg kan desværre ikke hjælpe med en udførlig trin for trin vejledning til programmerne her.

         

        Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.