stavekontrol

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 11 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
finn01
Abonnent

Jeg for forsøgt at indlæse dansk stavekontrol i WLM desværre uden held, idet jeg ikke har mulighed for at indsætte “ny mappe”. Jeg har Vista og WLM ver. 6.

Jeg har været inde på Microsoft for at få en opdatering, men kunne ikke finde dette er der en løsningsmodel?

Hej Jan

Tak for din tilbagemelding. Jeg har forsøgt at følge beskrivelsen i KFA nr. 12, men jeg har ikke mulighed for at indsatte “ny mappe”  (2 i beskrivelsen) er ikke på mit skærmbilled. Jeg har været inde på WL og der står at jeg har en version 6.0.6000 er det problemet?

Hej Jan

Jeg har fået løst problemet med “ny mappe” og er nået til pkt. 4 i artiklen og vil gemme ændringerne i Spell filen, men jeg får en fejlmelding “Spell.ini kan ikke oprettes” 

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Dette problem beskrives i nyeste nummer af Komputer for Alle, men ellers kan du læse lidt mere om det her ved dette svar jeg har givet flere brugere tidligere.

    Du kan, ved at følge vejledningen i vedlagte link nemt og hurtigt få lagt dansk stavekontrol ind. Læs vejledningen grundigt, så er det ikke så svært selv om det kan se lidt ‘langhåret’ ud… Følg vejledningen og det er klaret på under 10 minutter.

    http://peter.mpbrun.dk/20080513/f-dansk-stavekontrol-i-windows-live-mail/

    jan larsen
    jan larsen
    Supporter

      Jeg går ud fra at du har fundet spell.ini og kopieret den ind i mappen du lige har oprettet – det er vigtigt at den ligger i mappen sammen med de 2 øvrige filer du har kopieret ind

      Åbn spell.ini med notepad (notesblok) og foretag ændringerne som beskrevet. Nu skal du vælge ‘gem’ i ‘filer’ menuen (eller bare ctrl+s) – så burde det spille. Du skal ikke ændre i filnavnet eller noget andet – bare ‘gem’

      Indholdet i spell.ini skal se sådan her ud for at være korrekt:

      [Spellchecker]
      Engine=MSSP7DA.DLL
      Lex=MSSP7DA.LEX
      Lang=1033
      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Ja vel ka de gamle også og det ser ud som om det er et fint og velfungerende program de her har fået stablet på benene og jeg vil klart henvise til dette program i fremtiden – tak for det….

        Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.