Suspendering af Win. Live mail.

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  [email protected] 12 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
[email protected]
Abonnent

Jeg har en bærbar PC, som jeg ta´r med mig når jeg rejser. Når jeg så åbner for den på rejsen, kommer der en masse mail, som jeg har set og læst på min hjemme-PC. Det ta´r en h….. masse unødig tid, da jeg jo har læst dem. Hvordan undgår jeg det?

Med venlig hilsen

Skal man bare taste et > . <?

Jeg tror jeg markerer det som bedste svar!!!

Jeg tror jeg har fået et svar på spørgsmålet, men da jeg ikke synes det var det bedste svar, har jeg selvfølgelig heller ikke markeret det som sådan.

Jeg får nok ikke et bedre svar, og det må jeg så leve med.

Jeg ønsker alle en God Jul, samt et Godt Nytår.

 

Hej Teknik

Du kan prøve dette om ikke det kan løse dit problem ,gå til funktioner -konti-egenskab-avenceret og se om der er makering i  gem en kopi af meddelsen på severen og er der det så fjern den og se om ikke det løser problemet.

mvh Klaus

tips
tips
Registreret bruger

    Vanskeligt at finde en løsning, prøv denne link for yderliger hjælp.

    http://komputer.dk/forum/hjaelp-til-windows-og-programmer/e-mail/2-mailadresser

     

     

    Hej Klaus!

    Så sker der bare det, at hvis jeg af en eller anden grund ikke får åbnet mit mail program 1 dag, så forsvinder mails´ene fra den dag.

    Jeg gjorde hvad du foreslog. Og så tog jeg på Nytårsferie med en Mini PC (10,1″). Det virkede, der var ikke nogen mails der stod i kø for at komme ud. Jeg læste mine mails, besvarede dem der skulle besvares osv. osv.; men da jeg kom hjem, så var de mails, som jeg godt nok havde læst og besvaret, ikke på min normale PC.  

    Før i tiden kunne jeg godt få mine mails på begge PC´er samtidig, det kan jeg stadig, men kun ved at hente dem hver dag på hver sin PC.

    Så derfor inge gul markering.

    Mvh.

                     

     

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.