Udbydere af E-mails

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Leif Jonasson Leif Jonasson 11 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
K. Larsen
Medlem

Hej Komputer for Alle

Vi har tidligere haft Fiberbredbånd som internet forbindelse, og med i pakken fulgte 5 mulige E-mail adresser. Nu er vi skiftet til TDC, og der følger som standard kun een med. Man kan ganske vist få forskellige Alias til den, men det er stadig den samme mailbox.

Jeg har brug for at få en mailbox for mig selv, dvs. en “privat” mailbox, der ikke umiddelbart bruges af andre, og jeg kan ganske enkelt ikke overskue, hvilke udbydere af gratis mailboxe der er. Jeg ved, der findes noget, der hedder G-mail, men den har I advaret imod i et af jeres tidligere blade, da Google brugte den til delvis at snage i folks mails, og det gider jeg ikke.

Kunne man forestille sig, at I lavede en test, eller skrev noget i jeres blad om de forskelle udbydere med fordele og ulemper. Evt. noget med hvordan man finder dem, og om de evt. kan indstilles til ikke at snage, sikkerhed og den slags.

Med venlig hilsen

K. Larsen

Leif Jonasson
Leif Jonasson
Supporter

    Kære K. Larsen,

    den test, du efterlyser er på vej. Den kommer i blad nr. 3, der udsendes til abonnenterne i starten af februar.


    K. Larsen
    Medlem

      Hej Leif

      Det lyder super, det vil jeg glæde mig til.

      Tak for svar.

      Mvh. K. Larsen

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.