Vedhæftede filer modtages ikke

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
8748745072
Abonnent

Hej  Jeg har idag fået et problem med vedhæftede fil. Jeg har to PC’er og videresender fra den ene til den anden. Hidtil uden problemer, men i dag kunne jeg ikke modtage de vedhæftede filer: Msk 1 videresendte v.hj.a. Outlook Express til msk 2 som ikke kunne modtage de vedh. filer på Mail Live. Jeg prøved engang mere og denne gang brugte jeg Outlook Express på msk 2 til at modtage og nu kunne jeg læse de vedhæftede filer. En ven ude i byen sendte den samme mail til min msk 2 og denne gang kunne jeg godt åbne de vedhæftede filer. Ved min egen videresendelse stod på msk 2 VS men da jeg modtog fra vennen stod der FW.
Jeg får sommetider en meddelelse om at jeg har problemer med min Flash Player, men der står også noget på russisk så den har jeg innoreret. Håber på et godt svar
Hilsen
OLe Rasmussen

Det var lidt af hvert…

‘VS’ er en forkortelse for ‘VidereSendt’, ‘FW’ for ‘ForWarded’. Det er bare de danske og engelske udtryk for den samme ting. Det er en lille ændring i titlen på e-mailen og har ingen betydning for de vedhæftede filer.

Emails med opfordringer til at hente programmer/opdateringer bør du ignorere. Det er som regel spam eller hackingforsøg. Flash Player skal ganske vist ofte opgraderes, men det skal ske via den indbyggede funktion eller Flash-siden hos Adobe:

http://get.adobe.com/flashplayer

Og så tilbage til de vedhæftede filer – hvilken filtype er der tale om, hvor stor er den, og består problemet egentlig stadig?


8748745072
Abonnent

    Filtypen er xls. dvs. et regneark, på ca 100 kB, der var også problemer m et billede hvor jeg skulle sende en scanningsfil, samt også problem med en alm. jpeg-fil. Skal også lige siges at je har prøvet at fjerne fluebenet i sikkerhedsindstilling, ang. evt. farlige filer.Husker ikke helt ordlyden

    Det er et udmærket bud at tillade potentielt farlige filer, men XLS er ikke på listen over problematiske filtyper. Der må være noget andet galt.

    Prøv at sende en eller to af de besværlige filer til mig på [email protected], så vil jeg se nærmere på, om de virker.

    Jeg har modtaget testfilen uden problemer, og vil gerne følge op på sagen her. 

    Filen var korrekt vedhæftet til e-mailen, hvilket betyder at afsenderen (Outlook 2007) fungerer fint. Problemet ligger i modtagelsen. Det var Outlook Express, der havde problemet, ikke? Er der nogen form for fejlmelding eller lign.?


    8748745072
    Abonnent

      Hej Henrik!  Tak for svaret. Modtageren, Windows Live, på min stationære PC giver ingen fejlmelding. Det mærkelige er at den godt kan modtage vedhæftede filer fra bekendte uden for huset, men vil bare ikke modtage fra min bærbare (Office Outlook 2007). Så probl. eksisterer stadig.
      Venlig hilsen
      Ole Rasmussen

       

      OK, jeg tror at dette er den præcise løsning – de to Microsoft-programmer synes ikke at forstå hinandens postformater. Det kan løses ved at indstille Outlook til at bruge HTML (eller almindelig tekst) som standard, når du sender til dig selv. Microsoft har en artikel om problemet – og løsningen – her:

      http://support.microsoft.com/kb/830302

      Selvom artiklen handler om Outlook 2003, er problemstillingen (og løsningen) den samme i Outlook 2007. Standard postformatet kan sættes både generelt og for hver enkelt modtager i adressebogen.

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.