Vedhæftede filer

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Viggo Helbo
Medlem

Mit styresystem er windows 7 og jeg anvender outlook som E-mail program. Når jeg sender E-mail til flere modtagere, med vedhæftede filer som for eksembel disse:

Hombres…..2mpg (1MB)

Hombres…..4wmw (1MB)

Får alle modtagere E-mailen, men alle modtager ikke de vedhæftede filer.

Mit spørgsmål er hvorfor, er det eventuel mit outlook program eller er det modtagerens der skal redigeres, og hvor er det lige ændringerne skal ske?

 

 

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Du skal være opmærksom på hvor stor mailen incl vedhæftede filer er – der er mange udbydere der har en begrænsning på f.eks. 5 MB pr. mail og så nytter det ikke noget at forsøge at sende større mails afsted. I givet fald må de vedhæftede filer sendes fordelt på flere mails der hver især ikke overskrider maxstørrelsen.

    Du skal også være opmærksom på dine modtageres mailudbydere, da flaskehalsen lige så vel kan ligge hos modtageren som hos afsenderen.

    Noget kunne tyde på at flere af dine modtagere er begrænset mere end andre idet det jo kun er nogle af dem der ikke modtgaer de vedhæftede filer

    For en ordens skyld vil jeg lige slå fast at begrænsningen IKKE ligger i mailprogrammet eller styresystemet, men udelukkende hos netudbyderen…


    Viggo Helbo
    Medlem

       

      Hej.

      Jeg har ikke fået løst problemet, idet min netudbyder (profibermail/DanDomain) siger at det ikke ligger hos dem. Jeg fik dette svar:


      Problemet er ikke nødvendigvis hos dig, men kan sagtens være modtagerens email klient eller antivirus/firewall der kan blokkere vedhæftede filer.

      Hvis du sender til mange og der er nogen der får de vedhæftede filer, så kan jeg garantere hvis der er nogen der ikke får filerne, så ligger fejlen hos dem (da filerne jo er blevet sendt)

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Jamen det er jo også det jeg antyder i mit svar – at problemet ligeså vel kan ligge hos modtagerne og deres udbydere, som det kan ligge hos dig og din udbyder – deri er jeg helt enig med DanDomain og hvis de siger at deres system kan håndtere store mails er det jo nok rigtigt. Det kan du sikkert se i dokumentationen de fik med da du tilmeldte dig deres net.

        Jeg tvivler på at det er dine modtageres antivirus eller firewall der er skyld i problemet, men at den største sandsynlighed er begrænsning af størrelsen på enkelte mails hos deres udbydere.

        I givet fald er der ikke noget at gøre ved det, andet end få dine modtagere til, hver især, at oplyse max-størrelsen på mails de kan modtage og så indrette din afsendelse derefter.


        Viggo Helbo
        Medlem

          Hej Jan.

          En af de modtagere der modtager mine mail uden vedhæftede filer har samme udbyder som mig (profibermail/DanDomain) så det er ikke her det er galt. Kan du udelukke at fejlen ikke er i opsætningen i Outlook eller Outlook Express? Ellers må det være antivirus eller firewall fejl. Jeg er bare uforstående overfor at mailen slipper igennem og at antivirusen eller firewalen sletter de vedhæftede filer?

          mvh viggo

          Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.