Vedhæftede foto’s i Express

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år siden.
Oprettet af
prewol
Medlem

Når jeg i Outlook Express modtager mail med vedhæftede fotos, er jeg nødt til at klikke på hvert enkelt foto i mail’en for at få dem at se.

Når der klikkes på et vilkårligt vedhæftet foto, fremkommer forneden 2 pile <>. Dem forventer jeg at kunne bruge til at se øvrige fotos i mail’en, så jeg ikke skal klikke på hvert enkelt.

Hver gang jeg klikker på en af pilene, er det eneste der sker, at noget der tidligere har været vist på skærmen – for indtil flere måneder siden – nu vises i miniformat. Der sker ingen skift til andre vedhæftede fotos.

Hvor stammer det fnilder – fnalder fra?? Kan jeg ved at sætte et flueben et sted, undgå, at noget der har været på skærmen tidligere, kommer med fotos til andre brugere, når jeg sender foto’s til dem?

Jeg genkender en hel del af dette fnilder-fnalder, men det er aldrig noget der har været gemt. Hvordan popper dette pludseligt op?

prewol:)

 

 

 

 

Tao
Tao
Supporter

    Hej prewol,

    Jeg har desværre ikke adgang til en pc med Outlook Express på, men ud fra din forklaring lyder det ganske enkelt til at de billeder, der er vedhæftet i en mail, blot bliver åbnet i standardprogrammet for billeder på din computer – og derved får du mulighed for at bladre gennem tidligere billeder.

    Dette kan naturligvis godt virke irriterende, men du skal først gemme hvert enkelt af de vedhæftede billeder på cin computer, før du kan bladre igennem dem.

    Denne funktion kunne godt laves bedre, og det er den også blevet. Outlook Express har efterhånden mange år på bagen og der er ikke kommet en direkte opfølger til programmet (det har altså stået uden opdateringer i mange år). Dog har Microsoft lavet programmet Windows Live Mail, der er opfølgeren til Express. Dette har en markant bedre billedhåndtering.

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.