Windows 8 Skillpage

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
kahedin
Abonnent

Jeg har for nylig opgraderet til windows 8. Da jeg åbnede mail-app’en blev jeg spurgt om hvilket mail-system jeg anvender. Jeg svarede outlook, og 🙂 så blev der ellers sendt spammails til alle mail-adresser i mit outlook-kartotek hvor de, på min opfordring, blev opfordret til at blive oprettet i Skillpage. Jeg mener efter min bedste vurdering ikke at jeg har gjort noget for dette, og ved søgning på Google fremstår det da også som et kreativt påfund fra Skillpage.

Ved I hvorledes problemet er opstået, og måske vigtigst, hvorledes undgår jeg og sikkert mange andre at spamme alle kontaktpersoner med Skillpage-invitationer?

 

Med venlig hilsen

Henning Dinesen  

SkillPages er endnu et socialt netværk, der først og fremmest har gjort sig berømt ved at skaffe nye brugere på den måde, du oplever. Det er lovlig tæt på at funger som et virus ved at sprede sig på den måde.

Spørgsmålet er så, hvordan du overhovedet er kommet i gang med det – jeg vil tro, at du ved et tilfælde har modtaget en email som dem, du kom til at sende til dine venner. Der er ikke noget program til SkillPages, og det følger bestemt ikke med installationen af Windows 8.

TV2 har lidt om deres betænkelige omgang med e-mail kartoteker:

http://beep.tv2.dk/nyheder/pas-p%C3%A5-socialt-netv%C3%A6rk-spammer-sig-til-nye-brugere

Jeg foreslår at melde dig fra hos Skillpages og ignorere deres post.

Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.