windows live essential installation

Ikke løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
Bjarne.L
Medlem

Hej,

Jeg har 2 gange forsøgt at installere windos-live-essential (2012) i windows 7-32 bit, men får oplyst at filen måske ikke er intakt når jeg vil installere Window Live Mail, eller der ikke er plads på drevet (det er der !).

Har det nogen betydning at jeg har dual-boot, og programmet Windows Live Mail ligger på et andet drev?

mvh

Bjarne

Mon du har en Norton sikkerhedspakke installeret? Det kan udløse denne fejl på grund af glemte midlertidige filer. I første omgang kan du tømme mappen med midlertidige filer, det kan få installationen til at fungere.

Dual boot kan du roligt udelukke som årsag til problemet – hverken Windows eller installationsprogrammet interesseret sig for, hvad der ligger på det andet drev.

Du henter vel installationsprogrammet her:

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-live/download-windows-essentials

Det er et lille startprogram, der henter en masse filer undervejs – mon mappen med midlertidige filer er proppet og trænger til at blive tømt? 


Bjarne.L
Medlem

    Hej Henrik.

    Ja det dette link, jeg har brugt, og jeg har også fjernet alle midlertidige filer inden download, samt fraslået Ad-aware Total Security.

    Endvidere har jeg bagefter kørt reparation af filen uden resultat.

    Måske skulle jeg nævne at mit styresystem er 7 Pro, har det betydning? Kunne en mulighed evt. være at hente Windows Live Essential (2011)?

    Jeg vedlægger et skærmskud af filen windows live essential, som ikke vil starte.

    mvh

    Bjarne

    Fint at du tager et skærmskud – der er en fejlkode, der giver et vigtigt tip om problemets natur – og en løsning. Prøv at kigge i denne mappe:

    C:Programmer (x86)Windows LiveInstaller

    Der ligger et program WLarp.exe, der reparerer installationen af Windows Live. Kør det, og se om ikke problemet fordamper.


    Bjarne.L
    Medlem

      Dette hjælper ikke, jeg har før forsøgt samme via kontrol/programmer/fjern-rep..og jeg får her samme reaktion.

      Men i windows live var der en anden mappe under “installer”, der hedder “wlstartup”, og når jeg hertilmelder mig i min live konto, siger den domænet er optaget, og jeg skal tilmelde mig med nyt domæne?

      mvh

      Bjarne


      Bjarne.L
      Medlem

        Henrik, jeg tror det er min live-mail konto den er gal med, jeg har nu kontaktet custom.support for at få løst problemet, da jeg tidligere mest har brugt window-mail.

        Jeg kommer tilbage med et svar.


        Bjarne.L
        Medlem

          Henrik, jeg fik et svar fra hotmail, at af uvis årsag var mit log-in blokeret, og det er nu i orden.

          Men jeg kan stadig ikke få messenger og live-mail installeret, og den tidligere mail support fra Windows eksisterer ikke mere, nu henviser man til forum, hvor jeg også har søgt, og set at mange andre har samme uløste problemer (bl.a. kender windows ikke alle de forskellige fejl-meddelelser “0x800….” som er angivet, og folk må opgive at få dem løst!)

          Jeg har igen afinstalleret med genstart og ryddel alle midlertidige filer og geninstalleret, men intet hælper.

          Jeg stiller nu sagen helt i bero og finder en anden løsning, men tak for dit forsøg.

          Mvh

          Bjarne

          Tak for tilbagemeldingen, jeg arkiverer sagen.

          Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.