Windows Live Facebook mails

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Leif Jonasson Leif Jonasson 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
jackdn
Medlem

Når jeg prøver at klikke på enhver email der fortæller at nogen har skrevet på min Facebook side til mig, så fryser Windows Live Mail programmet. Jeg behøver ikke engang at forsøge at “åbne” den email – bare jeg klikker på ordet “Facebook” i “Fra” kolonnen. Det betyder at jeg heller ikke kan delete den mail!!! Dvs at jeg alligevel faktisk kan delete mailen (uden at have kunnet læse den) hvis jeg også vil delete mailen ved siden af (før eller efter den), og først klikker på dén og derefter med “Kontrol” trykket ned, på Facebook mailen – SÅ kan jeg delete dem begge på én gang. Ellers ikke!

HJÆLP! Jeg er så træt af problemet!

Leif Jonasson
Leif Jonasson
Supporter

    Jeg har været på research på nettet og fundet ud af to ting: Der er masser af andre mennesker, der oplever det problem, du beskriver. Alt peger på, at det er noget uhensigtsmæssig kode i Facebooks mails (dvs. i de links, som mailen indeholder), der får mailprogrammer til at gå ned. Og det er sket for brugere med vidt forskellige mailklienter.

     Endnu mere kedeligt er det, at Facebook indtil videre ikke har vist noget initiativ i retning mod at rette op på problemet. Og derfor har vi desværre ikke nogen løsningsmulighed at byde på.

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.