Windows Live Mail – 2 adresser

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
hph-7a9bb1562a
Registreret bruger

Windows Live Mail. Windows 7. Via You See kabel.

Begge adresser ender på @webspeed.dk

Jeg har min adresse, og min hustru har sin egen adresse.

Når vi modtager mails, kommer de alle både i min og i hendes indbakke, altså kan man starte med at slette de mails, som ikke vedrører vedkommende.

Hvad skal jeg gøre, så hendes mail kommer i hendes bakke og ikke i min og omvendt.?

Løsningen skal helst være grundigt beskrevet, så jeg ikke får lavet noget forkert. Jeg har selv prøvet mig frem — med det resultat at alle min mails og min adresse forsvandt!

Tao
Tao
Supporter

    I Windows Live Mail kan man sagtens have flere e-mailadresser i samme program uden at de behøver at påvirke hinanden.

    Hvis du ser på billedet skal du blot trykke på Indbakke under din konto til venstre.

    Men det kunne godt lyde som om problemet er en lille smule mere kompliceret end det. Derfor, vil du ikke sende et billede af programmet, så jeg bedre kan studere det?

    Leif Jonasson
    Leif Jonasson
    Supporter

      Problemet er, at selv om man hos webspeed og andre TDC-ejede mailtjenester tilsyneladende kan have op til 5 forskellige mailadresser, så er der i virkeligheden tale om såkaldte alias’er, dvs. forskellige navne til den samme adresse. Derfor kan mailprogrammet (Windows Live Mail) ikke skelne dem fra hinanden.

      En måde at løse problemet på er at oprette regler i mailprogrammet på hhv. din og konens pc, så alle mails sendt til dit alias havner i én mappe, din kones i en anden. Fremgangsmåden er beskrevet hos Microsoft her:

       http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-vista/Organize-e-mail-using-rules-and-folders  (kopier linket til din browser, hvis det ikke virker, når du klikker på det).

       Du kan fx bruge den regel, der handler om at mailen indeholder bestemte ord, og så vælge hhv. din og din kones mailadresser.

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.