windows live mail

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  seniorproppen 9 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
erik b rasmussen
Abonnent

En bruger har 2 pc med hver sin windows live mail og hver sin mailadresse. problemer er at mails kommer ind på begge pc for begge mailadresser. Hvorledes blokere man så der kun kommer mails med den maildadresse der tilhører pc’en.

 

Med venlig hilsen

Erik Berg Rasmussen

 

 


seniorproppen
Abonnent

    Til Erik B. Rasmussern

    Go’ dag ~

    Den foreløbige forklaring og løsning er følgende.

    Selvom de to computere ser ud som de har hver deres mail-system og hver deres e-mail adresse, så hjælper det ikke ret meget, hvis de to computeres mail-konti kun består af et og samme abonnement hos en tele-udbyder.

    Eksempel  –  Computer A har et tele-abonnement hos f. eks. TDC.   Adgangen til TDC-kontoen og dermed brugen af mail-funktionen er betinget af et tidligere indlæst brugernavn og kodeord.

    Computer B har også et tele-abonnement hos f. eks. TDC.   Adgangen til TDC-kontoen og dermed brugen af mail-funktionen er også betinget af et tidligere indlæst brugernavn og kodeord.

    Hvis computer A og computer B anvender det samme brugernavn og det samme kodeord for at få adgang til mail-kontoen, der også indeholder de to anvendte mail-adresser, så kan tele-udbyderens mail-server ikke se forskel på de to computere.

    Da et oprettet tele-abonnement under normale omstændigheder ikke kan adresseres med flere forskellige brugernave og kodeord, vil den simpleste løsning formodentlig være, at to individuelle personer opretter hver deres tele-abonnement hos den samme tele-udbyder.

    Den ene halvdel af en anden løsning kunne være, at indstille computer A’s mail-system til kun at tillade modtagelsen af de e-mails, der er “påført” computer A’s mail-adresse.

    Den anden halvdel af løsningen kunne tilsvarende være, at indstille computer B’s mail-system til kun at tillade modtagelsen af de e-mails, der er “påført” computer B’s mail-adresse.

    Alle andre e-mails end de der kan accepteres kunne betegnes som uønskede, hvilket igen kunne medføre en sletning af de frasorterede e-mails.

    Da problemet formodentlig er velkendt, vil det ikke undre mig, hvis der findes andre og bedre forklaringer med dertil hørende løsninger.

    Med venlig hilsen  ~  Seniorproppen

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.