Windows Live Mail

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  svend frandsen 7 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
aaseole777
Abonnent

Siden Microsoft har nedlagt Windows Live Mail, savner jeg funktionen, f. eks. når man sender billeder eller filer, funktionen, højreklik, send til postmodtager i den nu indførte Outlook Mail i Windows 10- kan man “aktivere” denne funktion i det nye mailprogram?

Hvis man forsøger i øjeblikket, så åbner “Windows” Live Mail, der jo ikke fungerer. Så er man lige vidt. Kan nogen hjælpe?

 


svend frandsen
Abonnent

    Windows Live Mail er da ikke nedlagt. Opdateringer indstilles blot i januar. Så har du programmet, så åbn det – klik “vedhæft fil” (til venstre for “fotoalbom” – fint den fil/billed, der skal vedhæftes, åbn og send, så er den ged barberet. vh Svend Frandsen.


    aaseole777
    Abonnent

      Hej Svend, – jeg har prøvet dit forslag, men det lykkedes ikke. Du kan se på vedhæftede, at Windows Live mail melder fejl. Jeg kan hverken sende eller modtage fra programmet. Efter en tur på Google kan jeg se, at programmet er nedlagt i den “nye” Windows 10. Så måske du kører en “gammel” version af Windows?

      I Windows 10 er der et nyt mailprogram, er version af Outlook, men det har en masse mangler bl.a. at man kan højre klikke på et billede og så bruge funktionen send til postmodtager, nøjagtig, som det var i Livemail programmet. Her skal man bruge indsæt billeder med den begrænsning, at man holder sig under 10 MB.

      Måske du har et andet forslag, så hører jeg gerne fra dig…. Venligst Morfar

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.