Windows Live Mail Fejlkode 0x800C0160

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
fga
Abonnent

WLM (med W Vista) er begyndt at opføre sig mærkeligt. Når PC tændes siger WLM: “Gendanner Windows Live Mail-databasen”, og når det er afsluttet starter WLM som normalt. Den har så hentet de nye mails hos TDC. Men derefter henter den ikke mails igen. Når man prøver at tvinge den til at gøre det eller prøver at sende en mail kommer der en fejlmeddelelse, der siger: Der kan ikke sendes eller modtages fra kontoen…… Der er opstået en ukendt fejl. Windows Live Mail Fejl-id 0x800C0160.

Når man så genstarter PC’en gendanner den databasen igen, og henter evt. nye mails, men man kan stadig ikke sende eller hente løbende.

Håber nogen har en løsning, andre har måske haft samme fejlmeddelelse.

 

Tao
Tao
Supporter

    Synes du skal prøve at geninstallere Windows Live Mail. Desuden lyder det som om du skal have fat i din internetudbyder, da der ser ud til at være nogle uoverensstemmelser med de oplysninger der er indtastet i dit e-mailprogram og dem der rent faktisk skal bruges.

    Mon du bruger Norton Antivirus som e-mail scanner? Den fejlkode kan udløses af problemer med Norton-konfigurationen. I så fald er afinstallation og geninstallation (eller skift til et andet sikkerhedsprogram) løsningen.

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.