Abelssoft backup

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  roger nielsen 6 måneder siden.
Oprettet af
kurtwahl344846
Registreret bruger

Programnavn:
Evt. bladudgave (fx 6/2017):
Dit spørgsmål:

Det er måske ikke et spørgsmål, men mere en kritik af Abelssoft backup, som I anbefaler. Jeg installerede det på mine bærbare, men uha det gik gruelig galt, som jeg kan se andre også har været ude for.

Installationen gik fint nok og også backup, men jeg skulle så lige checke, om det virkede, når man tilføjede nye filer og så satte sin eksterne harddisk i igen. Så skal det ifølge jeres beskrivelse bevirke, at der helt automatisk bliver taget backup af disse filer. Det lykkedes ikke, for jeg fik besked om at en væsentlig fejl i en fil bevirkede, at der var fejl på drevet. Jeg forsøgte at afinstallere Abelssoft, men det kunne jeg ikke få lov til. Mit eksterne drev gik i sort og det samme gjorde min pc. Jeg har prøvet at få min bærbare i gang igen via gendannelsespunkt og nulstilling af pc, men intet er lykkedes. Jeg skal altså købe nyt Windows 10 og starte forfra, så hold jer væk fra Abelssoft og find et bedre backup program. Det værste er, at min backup ligger på et drev, som Abelssoft også har ødelagt.


roger nielsen
Registreret bruger

  Programnavn: Ashampoo Backup.

  Jeg har installeret programmet på min bærbare PC, men kan ikke installere det på min stationære. Det går fint med at hente installationsfilen, men når jeg har accepteret, at filen installerer programmet, får jeg denne fejlmelding: Kan ikke udføre et program i mappen til opbevaring af midlertidige filer. Installationen afbrydes.
  Hvad gør jeg?

  Venlig hilsen
  Roger Nielsen
  [email protected]

  Du skal være abonnent for at skrive et indlæg