Adgang til indhold.

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af RasmusUdsholtKOM RasmusUdsholtKOM 8 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
user-590836
Abonnent

Jeg har for godt en uge siden hentet “Panda Free Antivirus” til min Windows 8.1. Jeg har ikke skullet følge proceduren med mailadresse og abonnementsnummer, men kunne bare downloade programmet.

Skyldes det, at jeg er registreret i Forum, eller hvad er grunden?

Med venlig hilsen

RasmusUdsholtKOM
RasmusUdsholtKOM
Komputer for alle

    Hej Ole,

    Tak for meldingen. Du har ganske ret: Lige nu er der ikke noget login på Fordelszonen (som vi ellers beskriver i vores guide til den nye tjeneste). Det skyldes, at vi desværre har nogle tekniske vanskeligheder med login-løsningen, hvilket betyder, at nogle læsere kun bliver mødt af tomme sider, når de prøver at hente et program – og derfor har vi valgt at fjerne indlognings-proceduren midlertidigt. Når den kommer på igen, vil det dog rent faktisk blive således, at du ikke behøver at logge ind i Fordelszonen, hvis du allerede ER logget ind i vores forum eller på vores hjemmeside.


    user-590836
    Abonnent

      Hej Rasmus Udsholt!

      Vil det sige, at jeg, når loginproblemerne til Fordelszonen er ovre, kan logge ind med det brugernavn og den kode, jeg bruger til jeres Forum?

      Med venlig hilsen

      RasmusUdsholtKOM
      RasmusUdsholtKOM
      Komputer for alle

        Hej Ole,

        Ja – det er ganske rigtigt forstået.

        Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.