Blue Screen View

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  jeko1965 4 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
jeko1965
Registreret bruger

Hej

Jeg forsøger at downloade filen Blue Screen View som er i jeres fordelszone, men jeg kan ikke få adgang til den, da jeg bliver advaret af Malwarebytes Browser Extension om at filen er farlig og derfor blokeret. Jeg kan selvfølgelig afinstallere Malwarebytes, og installere filen. Men der må være en grund til at filen bliver blokeret af Malwarebytes.

Min computer kommer ofte med den blå skærm, så jeg vil gerne kunne bruge Blue Screen View til at hjælpe med at løse de problemer min computer støder på. Har printet den medfølgende artikel til Blue Screen View.

Med venlig hilsen

Jesper

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Jesper

    Der er ingen grund til at filen bliver blokeret af Malwarebytes. Vi er i kontakt med dem, og forventer at få denne falske advarsel (der i øvrigt rammer samtlige vores filer) fjernet i løbet af få dage.

    Det er ikke bare Fordelszonen, der er røget på den forkerte liste hos Malwarebytes. Det er dokumentationen til udviklerværktøjet NHibernate også:

    Website blocked due to possible suspicious activity
    We strongly recommend you do not visit this site.
    Website blocked: https://nhibernate.info/doc/nhibernate-reference/preface.html

    Indtil da vil jeg foreslå at tilføje http://fordelszonen.komputer.dk til Allow-listen i Malwarebytes’ indstillinger.. Jeg vedlægger et skærmskud af, hvordan det ser ud.

    Og så den blå skærm. Det skyldes altid væsentlige problemer i enten computerens elektronik eller i driverne til dem. Det er udmærket at få at vide, hvad der har udløst fejlen, og i enkelte tilfælde har jeg kunnet bruge det til at opdatere den helt rigtige driver til at fjerne problemet. Men i flere tilfælde har det været en komponent i computeren, der skulle skiftes. Hvor gammel er den, i øvrigt?


    jeko1965
    Registreret bruger

      Hej Henrik

      Tak for svaret. Det er godt at vide, at det ikke kun er mig, der har problemer med at hente filen.

      Min computer er ca 5 år gammel, så måske trænger den til en opdatering eller blive skiftet ud

      Jeg bruger den gratis version af driver booster,så de fleste af mine drivere bliver opdateret, men ikke dem allesammen.

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Selv tak – Malwarebytes har nu reageret på vores henvendelse og fjernet blokeringen.

        Fem år er en vis alder. På det tidspunkt vil billige computere ofte have en eller anden komponent, der giver op, så det bliver nødvendigt at skifte den. Dyrere modeller vil have bedre komponenter, der kører videre uden vrøvl. Undtagelsen fra den regel er mekaniske harddiske – her anbefaler jeg altid at skifte dem, når de har nået den alder. Med den bonus, at et skift til en SSD giver nyt liv til ældre computere.

        Tilbage til det egentlige problem. Som nævnt er det muligt, at en af computernes komponenter har et elektrisk problem, typisk en kapacitor, der er tørret ind, f.eks. på grafikkortet.

        Men at du regelmæssigt opdaterer driverne åbner en anden mulighed, nemlig at det er en af de drivere, der har en fejl, eller at Driver Booster har taget fejl af, hvilken driver, der passer til komponenterne i din computer. I det tilfælde skal du finde og installere den relevante driver manuelt.

        Og i begge tilfælde er Blue Screen View et godt værktøj til at finde ud af, hvor fejlen ligger.


        jeko1965
        Registreret bruger

          Hej Henrik

          Jeg har fået hentet Blue Screen View, og siden har der ikke været problemer med min computer. Men hvis der bliver problemer igen, så vil jeg bruge Blue Screen View, og dine gode råd. Tak.

          Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.