Droid4x

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  [email protected] 8 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
[email protected]
Abonnent

Jeg logger mig ind på fordelszonen med mit abb.nr. og finder programmet Droid4x – jeg klikker på hent og op kommer en boks som jeg skal acceptere og derpå afhente programmet, men det virker ikke. Jeg kan ikke downloade noget som helst. Jo, jeg kan downloade pdf-filen som anviser hvordan programmet virker, men selve programmet downloades ikke! Det er møgirriterende fordi jeg netop skal bruge det til at angive et screendump af noget på min tablet som jeg ikke ellers kan gøre. Jeg vil derfor anvende programmet til at downloade en bestemt app, og derpå anvende det jeg finder frem til via et screen dump, fordi det pågældende firma der anvender app’en har en fejl som jeg ikke kan løse og de ikke kan finde ud af at forstå uden dette screen dump.

Det ville derfor være rart om man kunne downloade jeres program Droid 4X, med mindre I har en anden løsning: jeg har en Sony xperia tablet z2 og har brug for at kunne anvende et screen dump af en bestemt side, men jeg aner ikke hvordan man gør det på en tablet.

Har løst problemet. Det viste sig at være malware der var årsag til fænomenet. Jeg har derfor anvendt adwcleaner, et lille, men yderst effektivt program som benyttes også af professionelle. Det sker at folk ikke kan komme på nettet fordi programmer tilsyneladende indsætter en dns-server i stedet for at lade browserne hente den selv eller også blot installerer malware i programmerne. Programmet adware er hurtigt og effektivt og er desuden gratis. Kan varmt anbefales på https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/ – hermed givet videre til andre interesserede.

Med venlig hilsen
Arne H. Wilstrup 

Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.