Everything

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  signesfar 3 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
signesfar
Abonnent

Når jeg vil bruge Everything og klikker på programmets ikon, bliver jeg hver gang spurgt, om jeg vil tillade, at denne app foretager ændringer på computeren.

Og ja, det vil jeg jo, men jeg vil gerne have, at den bare åbner uden videre. Findes der en indstilling, der kan klare det?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Mon det er installationsprogrammet, du kommer til at klikke på.?

    Det er også muligt at sætte et program til at køre som Administrator som standard, men det skulle kun være nødvendigt med oprydningsprogrammer og lignende, der går dybt i computeren. Det kan gøres ved at højreklikke på programmets ikon, vælge ‘Egenskaber’, og slå denne indstilling til:


    signesfar
    Abonnent

      Mange tak for dit svar.

      Jeg prøvede det hele, men uden succes.

      Til sidst gik jeg ind på det åbnede program og klikkede på “Tools” og derefter “Options”. Der valgte jeg “Restore Options” og gemte indstillingen; herefter fungerede programmet som ønsket.

      Jeg kan ikke forstå, hvad der ligger bag problemet. Jeg har ikke rettet på de indstillinger før, så der må være en anden grund. Nu er sagen i hvert fald løst.


      signesfar
      Abonnent

        Om igen!

        Den første løsning virkede kun, til jeg startede computeren igen

        Så gik jeg ind på “Everything”s hjemmeside og fandt ud af, at der er mange forskellige versioner af programmet til download, bl.a. en fuld version til 64-bit. Den har jeg installeret, og den virker, som den skal.

        Jeg havde hentet programmet på jeres hjemmeside. Det er en 86-Setup version, som åbenbart ikke fungerer optimalt til 64-bit.

         

        Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.