hitfilm3express

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  odder43232717 7 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
vilmer
Registreret bruger

Jeg har downloaded dette program, men kan ikke komme til at aktivere det, fordi der kræves et serienummer, og det kan jeg ingen steder finde. Er der nogen, der kan hjælpe?

Venlig hilsen

Vilmer Th. Nielsen


odder43232717
Abonnent

    Har netop logget mig ind for at spørge om næsten det samme. I bladet er det anført, at man skal klikke på ACTIVATE & UNLOCK.

    Problemet er blot, at det billede (som vist i bladet) kommer ikke frem. I stedet bliver man blot spurgt, om man vil downloade en update.

    Man kan gå i FILE – OPTIONS – ACTIVATION og når man klikker her kommer der et ID frem. Det ligner et serienummer, men ved det ikke og kan ikke afprøve det, da jeg ikke kan finde, hvor det i givet fald skal sættes ind.

    Længere nede er der ACTIVATE PROGRAM og så tror man jo, at løsningen ligger lige for. Men her kommer man blot igen ud til muligheden for at downloade seneste version. Suk!

    Venlig hilsen

    Flemming Paulsen

    Hej – Har også forsøgt med dette program og sendt email til redaktionen, da det skrevne ikke passer med virkeligheden – Håber vi får svar hurtigt.

    Hilsen Erik

    Hej og hermed svar jeg fik pr. mail og nu virker det. Der gik dog flere timer før der kom mailsvar fra ‘HitFilm’. Husk dette er om seneste udgave: HitFilm 4

    Hilsen – Erik M

    https://hitfilm.com/express/heads-up

    1. Besøg Hitfilms hjemmeside ved at klikke på linket herover. Klik på  Get Hitfilm 4 Express Free (nederst i browservinduet)
    2.  Klik på fx Share on Facebook, og luk det følgende vindue ved x’et i øverst højre hjørne (du behøver altså ikke dele det på Facebook)
    3. Skriv nu et brugernavn, din email og en adgangskode på mindst otte tegn. Klik på Send me the Download.
    4. Du modtager en e-mail. Klik på linket Download Hitfilm Express 4 Now. Vælg Download for Windows.
    5. Nu hentes programmet.  Installer det. Når det åbner, vælger du Activate and Unlock. Log ind med din email-adresss og den adgangskode, du valgte. Klik på Login, og vælg Close i det følgende vindue. Luk programmet ned, og åbn det igen. Du har nu fuld adgang til programmet på ubestemt tid.

    Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.