Magix

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Anders Daugaard Anders Daugaard 8 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
henras
Abonnent

 

Kære Komputer for alle.

 

 

 

Det er et spændende musikprogram, som jeg helt sikkert vil bruge. For et par år siden fik jeg foræret en Keyboard M-Audio KeyRig 49 , som jeg aldrig har fået i gang. Kan dette forenes med Magix programmet ?

 

Henning Ditlev Rasmussen

 

 

 

Anders Daugaard
Anders Daugaard
Supporter

    Hej Henning

    Du kan godt bruge et USB-/MIDI-keyboard som M-Audio KeyRig 49 med et musikprogram som Magix Music Maker. Den version, du har fået med Komputer for alle, indeholder dog kun et enkelt instrument – BeatBox 2 – så det er begrænset, hvor meget du får ud af det. Lydfilerne, som du sætter ind fra Soundpools, kan du ikke afspille som et instrument. Hvis du vil have flere instrumenter til rådighed, kan du opgradere til Premium-udgaven af Music Maker, der indeholder flere forskellige synthesizere.

    Før du kan bruge dit keyboard i Music Maker, skal du i foretage et par justeringer i programmet. Det gør du på følgende måde:

    1. Installér M-Audio KeyRig 49 i Windows.

    2. Åbn Magix Music Maker, start et projekt, og tryk på tasten “P” for at åbne “Program settings”. Du kan også åbne denne menu via “File”-menuen.

    3. Klik på fanen “Audio/MIDI”. Under “Input device” vælger du dit keyboard i listen. I dette tilfælde hedder enheden LPD8.

    4. For at minimere forsinkelsen (kaldet “latency”) fra du trykker på en tangent til det registreres af programmet, kan du vælge “ASIO driver” under “Driver selection”.

     


    henras
    Abonnent

      Kære Anders.

      Tak for en dybdegående besvaring. Så ved jeg hvordan jeg skal komme videre.

      Mvh Henning

      Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.