Programmet Klavaro

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  knud.sondergaard 4 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
knud.sondergaard
Registreret bruger

Jeg har installeret programmet Klavaro fra Fordelszonen, men når jeg dobbeltklikker på programmets ikon, kommer der en dos-boks op, der derefter lukker ned igen. Så jeg ser aldrig tilsvarende de screenshots, der er vist i Komputer for alle, 2/2020.

Kan I hjælpe med at løse problemet?

Mvh. Knud Søndergaard


user-356644
Komputer for alle

    Hej Knud,

    Programmet burde åbne op efter du ser DOS-boksen. Prøv først at genstart din computer og åbn programmet igen. Virker det ikke, så prøv at højreklik på programmet og vælg ‘Kør som administrator’. Virker det heller ikke, ville jeg prøve at afinstallere programmet og installere det igen. Lad mig høre, hvordan det går.

    Mvh.

    Niklas Ernst


    knud.sondergaard
    Registreret bruger

      Hej Niklas,

      Programmet åbner ikke op, efter DOS-boksen popper op og lukker igen. Jeg har genstartet min computer efter installation, men resultatet er det samme. Programmet åbner ikke efter DOS-boksen. Jeg har prøvet at højreklikke på programmet og valgt ‘Kør som administrator’. Det virker heller ikke. Endelig har jeg afinstalleret programmet og downloaded programmet igen fra Fordelszonen, men resultatet er nedslående identisk med tidligere forsøg på at få programmet til at fungere!

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Det ser ud til at udgaven i Fordelszonen har et problem. Det fungerer, når jeg har hentet programmet direkte hos udbyderne:

        https://sourceforge.net/projects/klavaro/files/latest/download

        Jeg sørger lige for at vores Fordelsredaktør opdaterer det i Fordelszonen.


        knud.sondergaard
        Registreret bruger

          Jeg har fjernet programmet på min pc og downloaded Klavaro hos udbyderen på https://sourceforge.net/projects/klavaro/files/latest/download, og installeret det på min pc, men resultatet er igen nedslående.  DOS-boksen popper op og lukker igen – og så sker der ikke mere. SUK

          Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.