Shrink Pic virker ikke

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 8 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
gittee1907293
Registreret bruger

Har nu flere gange uden held installeret Shrink Pic, kører Windows 10. Shrink Pic virker ikke. De faneblade i programmet, som I viser i Komputer for alle 11/2015 kommer ikke frem, så f.eks. ‘Photo types’-fanebladet ses ikke.  Har tidligere haft programmet i Win 7, hvor det fungerede fint. Når jeg vedhæfter et foto i mails, bliver billedet ikke formindsket.

Tao
Tao
Supporter

    Hej,

    Luk programmet, åbn Windows Stifinder og naviger frem til Programmer-mappen. Her skal du finde Shrink Pic og dernæst program-filen (den der ender på .exe). Højreklik på denne og vælg Egenskaber og dernæst fanen Kompatibilitet. Forsøg at køre programmet i Windows XP-kompatibilitet.


    gittee1907293
    Registreret bruger

      Hej. Desværre virker det ikke bedre med hverken W XP- eller W7-kompatibilitet (maksinen har været genstartet hver gang). Er der flere bud, som jeg evt. kan afprøve.

       

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej igen, 

        Jeg kan se, at det hverken af producentens hjemmeside eller af Fordelszonen fremgår, at programmet fungerer til Windows 10: 

        http://www.onthegosoft.com/download.htm
        http://fordelszonen.komputer.dk/shrink-pic

        Derfor kan jeg desværre ikke hjælpe dig videre af denne vej. Til gengæld har jeg fundet en alterntiv løsning til at reducere størrelsen på dine billeder: http://windows.microsoft.com/da-dk/windows7/resize-a-picture-using-paint 


        gittee1907293
        Registreret bruger

          Tak for nyt svar. Men når billedstørrelsen ikke automatisk formindskes – som ved ShrinkPic i tidligere Windowsversion – er det lige så nemt først at højreklikke på billedet og vælge ‘Send til’. Så bliver en mindre størrelse foreslået.

          Jeg synes måske, I skulle nævne det, når I roser programmet, i både bladet og Fordelszonen, at det ikke virker i W10, som vist er kommet for at blive 🙂

          Med venlig hilsen

          Gitte

           

          Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.