Tre programmer

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  signesfar 3 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
signesfar
Abonnent

1.

Jeg har slettet CCleaner, men har ikke turdet installere CleanMaster i stedet, fordi nogle læsere har problemer med det. Hvad er status? Er progammet sikkert og uden bivirkninger?

2.

Jeg har også slettet Format Factory, men det lyder fra brugere, at Converter4video giver forskellige fejl. Hvd er status på det program?

3.

Jeg har for længe siden slettet Java, men der ligger mange rester af programmet på computeren. De kan ikke umiddelbart fjernes, heller ikke v.h.a. Ashampoo Registry Cleaner 2. IObit Unlocker kunne heller ikke løse problemet. Hvad gør jeg? Skal programstumperne bare blive liggende?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej

    Det var en pænt nummereret liste. Her er et par kommentarer:

    1. Jeg ser ikke noget problem med CleanMaster, og mener at det er et tilfældigt sammenfald, at noget er gået galt samtidig med programmets installation.
    2. Er der problemer med Converter4Video? Du må meget gerne velægge et link, så jeg kan se på det.
    3. Og lidt rester fra Java skader ikke. Registreringsdatabasen har kapacitet nok, og det giver ikke nævneværdige forsinkelser eller andre problemer at have nogle gamle nøgler liggende. Det centrale er, at de noget sikkerhedsbelastede Java-programmer ikke længere kan køre på computeren.

    signesfar
    Abonnent

      Warning: strpos(): Empty needle in /home/forge/forum.komputer.dk/public/content/plugins/amazon-s3-and-cloudfront/classes/as3cf-plugin-compatibility.php on line 906

      Tak for svar.

      Jeg har læst to spørgsmål i Kfa, som peger på nogle problemer med Converter4video. Er det tilfældigt, at programmet strejker der?

      Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.