Advarsel

Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Mogens R. 9 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
kebe99
Abonnent

Hej, Jeg åbnede tilfældigt min spammappe i gmail og kunne se at  jeg i løbet af få dage har modtaget ikke mindre end 102 emails (Se 2 skærmskud) fra forsk. tilsyneladende oprigtige personer og firmaer. Jeg modtager normalt ikke særligt meget af den slags højst en 10-20 stykker om året.

Heldigvis havde google sorteret dem fra og lagt dem i spammappen:

MEN pas på! LUK IKKE DISSE EMAILS OP 

Slet dem med det samme så sker der ikke et uheld.

Du kan f.eks. pludselig være medlem af en klub, gruppe ell.a. som du ikke kan komme ud af uden at betale en frygtelig masse penge.

…eller du bliver oversvømmet af mere spam.

Til bladet: Teksten alene må evt. gengives i bladet men iKKE skærmskuddende

Mvh

kebe

 


Mogens R.
Medlem

    Skærmskuddet har ingen betydning, når det kun viser, hvad det er for noget spams, du har fået dig. Du kan i princippet godt lade være med at deltage i de diverse konkurrencer, så var der ingen problem.


    kebe99
    Abonnent

      Jeg har selvfølgelig slettet hele skidtet. Det hele var ment som en advarsel til andre brugere som nævnt i overskriften.

      Jeg har aldrig før modtaget så meget spam  som jeg skrev og derfor er jeg af den tro at “nogen” er blevet mere aggresive (bedre) til at finde emailadresser og spamme.

      mvh

      kebe

       


      hjflemming
      Abonnent

        :)Har prøvet at åbne en mail fra Mcaffe og straks fik jeg installeret deres sikkerhedspakke, som jeg så måtte fjerne igen for at få Defender tilbage, men hvem skulle være bedre til at lave sådanne mail end virusspecialisten Mcaffe ?

        Mvh. Flemming

        Forummet 'GIV OS DINE BEDSTE TIPS' er lukket for nye emner og svar.