Boot i fejlsikker tilstand

Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Mogens R. 9 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
henninglau
Abonnent

Hvis du har brug for at boote din computer i fejlsikker tilstand, men den booter bare normalt på trods af gentagne tryk på F8, kan det skyldes du bruger et trådløst tastatur. Tilslut et tastatur med kabel, det vil virke.

Med venlig hilsen

Henning Laursen


Mogens R.
Medlem

    Aaaaaahhh!  den holder vist ikke hélt.

    Jeg ved en, der har en stationær, der har gjort det efter din opskrift, du fortæller, og den gav i sidste ende kortvarigt blå skærm, og viste derefter oversigten over de valgmuligheder, der er, når PC´en starter op i fejlsikkert tilstand, at han blev bedt af mig, at genstarte sim PC, og vælge fejlsikkert tilstand, og ikke normalt tilstand, da han har  gjort dette hver gang.

    Dette opfordrede jeg  han at gøre, da fejlen vil komme hver gang, han tænder for sin PC. Der skal naturligvis siges, at det er et ikke-trådløst tastatur, men skaden sker ikke, hvis den bliver startet op i fejlsikret tilstand, og genstartet, gerne over 2 gange for at se, om fejlen ikke er rettet 100%.


    henninglau
    Abonnent

      Hej #1

      Jeg fatter ikke en brik af det du skriver.

      Jeg lavede et indlæg der skulle være et læser tip.

      Det gjorde jeg da jeg ikke kunne boote op i fejlsikker tilstand, menuen kom simpelthen ikke frem, den fortsatte bare til normal start. Jeg tænkte det kunne skyldes at jeg brugte et trådløst keybord, og erstattede det med et kablet. Nu virkede det som det skulde og jeg kunne vælge fejlsikker tilstand. Jeg prøvede derefter det trådløse igen -flere gange- det virkede ikke.  Derfor dette TIP

      Med venlig hilsen

      Henning Laursen

       


      Mogens R.
      Medlem

        Man kan altid diskutere, hvem er bedst til hvilken opgaver – nybegyndere eller de erfarne brugere på sitet – når det drejer sig om problemløsninger.

        Men fint, hvis det lykkedes for dig, uden den menu, der kan kan redde pc´ens liv, uden at gennemføre fejklsikkert tilstand.

        Forummet 'GIV OS DINE BEDSTE TIPS' er lukket for nye emner og svar.