Dropbox upload billeder

Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Mogens R. 8 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
Erik76Hansen
Medlem

Har du/i dropbox ? så se at få det. Nu har du mulighed for at få backup af dine billeder fra din tablet eller smartphone. Indstaller dropbox på PC og tablet eller smartphone. Når alt køre perfekt kan du tage billeder og når du har netforbindelse bliver de uploadet til dropbox. På den måde får du en backup.


Mogens R.
Medlem

    Husk, at tilføje, at den anden enhed skal være logget af, fordi ellers så bliver der kopieret fra den ene enhed, til den anden, uden at billederne bliver gemt på serveren.

    Hilsen aktiv bruger af Dropbox.


    toxo431551
    Abonnent

      Hej Mogens. Hvad mener du med at den ene enhed skal været logget af? Hvilken enhed skal det være Ipad eller PC. Jeg vil gerne bruge dropbox, men er noget usikker, så kan du ikke lige uddybe.


      Erik76Hansen
      Medlem

        Hej… Jeg ved heller ikke hvad Morgens mener. Jeg bruger dagligt dropbox til at gemme savegames på, så jeg veksle mellem min at spille på min stationær eller bærebare pc. Jeg har billederne på begge pc’er uden nogen problemer og kan se dem via app på tablets og smartphone. Man uploader til dropbox og når man tænder for en anden pc med samme konto downloades de til de dropbox mappe på pc’en. Hvis du invitere flere får du mere fri plads.

        Hilsen Erik 


        Mogens R.
        Medlem

          Du skal være logget ind, ja – jeg lavede lige lidt tastefejl, men er aktiv bruger af Dropbox.

          Jeg har aldrig logget af, med mindre dataerne på serveren skal bevares, hvis jeg ville slette den på min PC, og ikke på serveren, hvilket ville ske, hvis du ikke logger dig ud, inden du måske tænker på, at slette det, du har på din PC eller den anden enhed, når du har downloadet det, du har uploadet fra den første enhed, hvor billederne ligger. 


          Mogens R.
          Medlem

            Begge enheder skal været logget ind til Dropbox, hvis du vil have billeder, filme eller filer fra den ene enhed til den anden, logget på i samme brugernavn og lode, for at begge maskiner skal hente de ting, der er uploadet på Dropbox´ server.

            – Jeg håber, at jeg har uddybet min information rigtiugt, og beklager, at jeg skrev logget ud, når det er logget IND der mentes.

            Forummet 'GIV OS DINE BEDSTE TIPS' er lukket for nye emner og svar.