Flere gmail ell. windows konti åbne samtidigt

Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 9 år, 12 måneder siden.
Oprettet af
allanand
Abonnent

Mange har i mange år haft forskellige email-konti til privat og arbejde. I takt med at online-programmer til dokumenthåndtering og -redigering, f.eks. Google Drev og Microsoft OneDrive, bliver mere og mere brugt, kan det dog let bliver lidt besværligt at skulle skifte mellem ens forskellige bruger-login.

For netop hvis man ofte har behov for at bruge og redigere i dokumenter på flere forskellige konti på samme tid, giver f.eks. Google Chrome desværre ikke denne mulighed. Man kan godt åbne flere gmail-konti samtidig og styre sine emails, men når det drejer sig om håndtering og redigering af dokumenter accepteres kun at 1 dokumentkonto er åben ad gangen.

Den nemme måde at omgå denne begrænsning er, at have installeret flere browsere på samme tid. Man kan så åbne sine forskellige konti i forskellige browsere og på den vis at arbejde med sine dokument-samlinger på flere forskellige konti samtidig.

Jeg bruger selv som udgangspunkt Google Chrome, Internet Explorer og Firefox der alle er velegnede værktøjer i udførelsen af denne øvelse med både Google Drev og Microsoft OneDrive. 

Tak for tippet, jeg sørger for at redaktionen ser det.

Forummet 'GIV OS DINE BEDSTE TIPS' er lukket for nye emner og svar.