Ny Ekstern harddisk

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  pripsky 9 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
pripsky
Abonnent

Windows XP er fra den tid hvor man investerede i en stationær komputer. Nu er Windows XP stoppet med at blive opdateret og mange vil investere i en bærbar komputer med Windows 8 eller 8.1. Den gamle stationære komputer står derfor snart til skrotning.

I den gamle komputer sidder der en harddisk med data som man i mange tilfækde ikke ønsker kommer i de forkerte hænder og derfor var de tidligere generelle råd at harddisken skulle destrueres.

I dag er dette absolut ikke nødvemdigt. Da mange 3,5″ harddiske i dag er af betydelig GB størrelse er mit råd at genbruge den gamle harddisk som ekstern harddisk sammen med en ny bærbar.

Fremgangsmåden kan være som følger: Invester i en 3,5″ Harddisk Boks (f. eks. Sandberg USB 3,0 , kan købes hos Computer City for kr. 299,-.) Der medfølger en klar brugsvejledning og montering af den gamle harddisk er derfor ganske simpel. Når den nu eksterne harddisk indsættes i komputerens USB 3,0 tilslutning vil den blive vist i Komputeren som et nyt drev. Du skal derefter højreklikke på drevet og klikke på formater og derefter klikke OK. En advarsel vil fremkomme med meddelelse om   at alle data vil bliv slettet. Men dette er jo også meningen.

Nu har du en ekstern harddisk som fremover kan gøre gavn i forbindelse med den nye komputer til f. eks. vigtige data eller backup.

Med venlig hilsen

Preben Presmann

Forummet 'GIV OS DINE BEDSTE TIPS' er lukket for nye emner og svar.