Problemer i Linux

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 10 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
Esajas
Medlem

Hej Spørg os!

Jeg tænkte på om det var en god ide at få et afsnit, et punkt eller en ny tråd hvor Linuxproblemer kunne tages op og behandles så erfaringer med disse kan deles med andre linuxbrugere.

Der må da være nogle stykker iblandt Kfa`s abonnenter/læsere.

Mvh. Esajas

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Hej Esajas,

    Vi vurderer, at det trods alt er et fåtal af vores læsere, der benytter Linux. Det vurderer jeg blandt andet ud fra antallet af spørgsmål om emnet her på Spørg os Forum. Men I er naturligvis velkomne til at stille spørgsmål om Linux i kategorien Andet udstyr. Skulle det pludselig vælte ind med Linux-emner, så vil vi overveje det igen.

     

     


    Esajas
    Medlem

      Hej igen!

      Jeg tror at de nok skal komme,om ikke før så når XP`en ikke mere bliver opdateret og sikkerhedshuller ikke mere bliver lukket.Der vil,som også Tip2/3 er inde på,være i hundredevis af ældre maskiner som ikke kan køre med de nye Windowssystemer og hvad gør man så? Jo,man finder en LINUX.Der er utrolig mange forskellige udgaver og de kører fint på ældre/gamle maskiner.Jeg synes det er lidt trist at I ikke vil være lidt på forkant med udviklingen på dette område.

       

      Jeg for mit vedkommende har et par gamle Acer bærbare hvor der er mint på den ene og den anden prøver jeg forskellige distributioner på.Det klarer de fint begge to.

      Og så er LINUX jo GRATIS!

      Mvh.

      Esajas

       

      Forummet 'GIV OS DINE BEDSTE TIPS' er lukket for nye emner og svar.