3 adresser – 3 svar

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
mboman
Abonnent

Hej – jeg har tre e-mail adresser, og da jeg skiftede fra Skyline til Telia (trådløs) begyndte jeg at få tre svar hver eneste gang, jeg modtog mail. Er der nogen, der véd, hvordan man dirigere mail til adresse 2 eller adresse 3 til adresse 1 automatisk? Vil gerne bibeholde muligheden for at sende fra de tre forskellige adresser. På forhånd tak. Venlig hilsen. MogensB

For at besvare det bliver du nødt til at give flere detaljer, f.eks. om hvor e-mail adresserne findes, og hvilket program du bruger til at læse dem med. 

“Tre svar, hver eneste gang, jeg modtog mail” lyder underligt – normalt kommer svar, når man sender mails. Kan du uddybe?

Er der nogle fejlmeldinger eller andre tekniske detaljer i disse mails?

Et skærmskud, der viser situationen, ville også hjælpe.


mboman
Abonnent

    Hej HEnrik – Tak for din interesse. Efter skift til Telia Mobil 4G får jeg – hver eneste gang jeg modtager en e-mail i Outlook 2010 – tre enslydende svar, svarende til de tre e-mail adresser, jeg har hos Telia. Det fik jeg ikke hos Skyline. Jeg kan stadig selv vælge den afsender e-mail adresse, jeg har stående i systemet. En “klog” mand i Odense (jeg bor i CPH) fortalte mig, at man kunne bruge “alias”, der går ud på, at når en e-mail til enten min adresse 2 eller adresse 3 modtages, flyttes den automatisk over til adresse 1. Adresse 1 er således “alias” for adresse 2 og 3. Desværre kendte han ikke selv proceduren, så jeg håber en eller anden véd, hvad man skal gøre. Der er ingen fejlmeldinger eller andet,blot tre helt ens e-mail. Åbner jeg de tre e-mails, er de alle sendt til de tre adresser, men vises altså efter hinanden. Håber I kan hjælpe. På forhånd tak. MogensB.

    PS: spørg bare igen, hvis du ønsker yderligere date..

    Det lyder stadig sært, at du får tre emails som svar på det, du modtager.

    Alias – videresendelse er nok et bedre ord – giver mening i sammenhængen, så alle mails til adresse 2/3 automatisk videresendes til adresse 1. Her ser det ud som om e-mailen både videresendes og beholdes, det kunne være problemet:

    Du må have en konto til hver adresse oprettet i Outlook, samtidig med at dine emails bliver videresendt automatisk på serveren.

    Foreslået løsning: Sørg for at serverne kun videresender dine e-mails, ikke opbevarer en kopi på serveren.


    mboman
    Abonnent

      Hej Henrik – Tak for svar, der lyder rigtigt. Spørgsmålet fra mig nu er: Hvordan sikrer jeg, at serveren ikke opbevarer en kopi? Venligst hjælp mig med dette, så kommer du med i min aftenbøn!

      Venlig hilsen

      MogensB

      Kig efter det i Outlooks indstillinger. Jeg ville give et skærmskud, hvis jeg selv brugte programmet – men jeg bruger Gmail.

      Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.