Adobe Flash Player opdatering

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
thutke
Abonnent

Jeg bliver ustandseligt bedt om at opdatere Adobe Flash Player, selv om jeg har gjort det flere gange. Det er version 11.9 der opdateres til. Selv når jeg er gået ind på jeres hjemmeside for at skrive dette spørgsmål er jeg blevet opfordret 2 gange. De seneste gange har jeg svaret “Installer ikke”, idet det blot er opdatering til den version som allerede er installeret. Har andre oplevet det samme? Hvad kan det skyldes? Mvh Thomas Heilmann

Hvilken browser bruger du?

Og hvilket versionsnummer for Flash ser du på denne side:
http://www.adobe.com/software/flash/about/ 


thutke
Abonnent

    Jeg har 11,9,900,117 installed. Og det er vist den nyeste. Browseren er IE 8 (WinXP).  Jeg tror jeg har løst probelmet selv ved at afinstallere Adobe Flash og geninstallere den fra Adobes homepage.

    Jeg kører Win XP fordi jeg har en Windows Virtual PC kørende herunder for at kunne afvikle en del programmer, som kun kan køre Win 98. Programmer som jeg bruger til at opdatere mine bogudgivelser (tekniske lærebøger).

    Jeg ville gerne skifte til Win7, men er ikke sikker på at jeg kan få en Virtuel maskine til Win 7, der kan køre Win 98.

    Mvh Thomas

     

    Godt at Flash-problemet faldt bort, geninstallation løser ofte den slags.

    Windows 98? Det er ældre sager, du kører der!

    Nu udløber support for Windows XP snart, hvilket gør systemet sårbart for alskens sikkerhedsproblemer. Det bør du gøre noget ved, fx skifte til Windows 7.

    Pro-udgaven har Windows XP Mode indbygget, så du kan køre XP der. Herunder kunne du så køre endnu virtuel PC for at køre Windows 98, men det bliver nok for ineffektivt til at fungere i det daglige. Det er bedre at bruge en virtuel computer, der understøtter Windows 98 direkte – og det gør VMWare:

    http://www.vmware.com/support/ws3/doc/ws32_guestos9.html

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.